|
| sansepirrende mangochutney Fra : linda |
Dato : 16-03-02 20:39 |
|
jeg mangler en opskrift på mangochutney der dufter, ser ud, lyder og
allermest smager så jeg og mine gæster kan synge sammen med englene.
er der nogen der kan hjælpe ????
venlig hilsen
linda
| |
Peter Fleinert (17-03-2002)
| Kommentar Fra : Peter Fleinert |
Dato : 17-03-02 11:53 |
|
Chutney.
Grundlage:
1 l. Eddike
1 kg. mørk farin
4 tsk. stødt ingefær
1 tsk cayennepeber
1 tsk stødt allehånde
1 spsk. Golden Mustard
1 spsk. Zarepta Sennep
Eddiken koges opmed krydderier og farin, afkøles under låg og sigtes.
Mango Chutney
1 kg mango uden skind og kærne
½ l grundlage
chillesauce
maizena
Grundlagen koges op og jævnes med Maizena udrørt i lidt koldt vand. Mango
skæres i tærn på ca 2 cm, mørnes i lagen, smages til med chillisaucee,
fyldes på atamonskyllede glas og lukkes.
Håber opskriften kan bruges.
Peter.
| |
linda kocsis (19-03-2002)
| Kommentar Fra : linda kocsis |
Dato : 19-03-02 22:26 |
|
hej og tak for opskriften. den lyder bestemt til at kunne bruges....måske vi
vitterlig ender med at synge sammen med englene.
mvh. linda k.
Peter Fleinert <fleinert@whatthefuck.com> wrote in message
news:BA_k8.6130$ZI6.197492@news000.worldonline.dk...
> Chutney.
> Grundlage:
> 1 l. Eddike
> 1 kg. mørk farin
> 4 tsk. stødt ingefær
> 1 tsk cayennepeber
> 1 tsk stødt allehånde
> 1 spsk. Golden Mustard
> 1 spsk. Zarepta Sennep
>
> Eddiken koges opmed krydderier og farin, afkøles under låg og sigtes.
>
> Mango Chutney
>
> 1 kg mango uden skind og kærne
> ½ l grundlage
> chillesauce
> maizena
>
> Grundlagen koges op og jævnes med Maizena udrørt i lidt koldt vand. Mango
> skæres i tærn på ca 2 cm, mørnes i lagen, smages til med chillisaucee,
> fyldes på atamonskyllede glas og lukkes.
>
> Håber opskriften kan bruges.
> Peter.
>
>
| |
|
|