"Ulrik" <ulrik.henneberg@privat.dk> skrev i meddelandet...
> Min bradepandekage bliver for tør. Jeg bruger opskriften bag på
> kakao-æsken. (Oldfruens drøm)
> Jeg vil gerne have kagen mere våd og svampet, men hvordan?
Følg opskriften nøje!..
Måske bager du for hårdt (for høj varme), eller for længe.
Måske rører/pisker du ikke smør og sukker grundigt nok, blandingen skal
være let og luftig.
Husk også at æggene skal kommes i et ad gangen, og derefter røres
grundigt for hvert æg.
Hvis det stadigt går galt.. så prøv evt. Karoline's afprøvede...
Klassens-time-kage:
250 g blødt smør
350 g sukker (ca. 4 dl)
4 æg (mellem str.)
500 g hvedemel
4½ tsk bagepulver
1 dl kakao
3 tsk vanillesukker
3 dl mælk
Fremgangsmåde:
BAGETID: CA. 60 MIN. VED 170°
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør dejen
godt ind imellem. Bland mel, bagepulver, kacao og vaniliesukker sammen,
og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i en lille smurt
bradepande 25x30 cm (3 L), og bag kagen nederst i ovnen.
Kagen kan evt. lægges sammen med Smørcreme.
-Mah na mah Nam!
--
Mvh.
Peter W. Bosse
...Opdateret!
(Bestil en Original Sachertorte fra Hotel Sacher i Wien. -
Der Die Daß Weltberühmte!..
https://shop.sacher.com/layout/dfltfrma.asp?lan=1&navig=3&inhalt=inhalt
..asp (*hele linket skal med)