Fri, 22 Feb 2002 22:23:40 +0100, skrev "Keld Loll Rasmussen"
<keld.loll@rasmussen.mail.dk> :
>Hjælp. Mig med en god opskrift på Skibberlabskovs. M.V.H. Keld.
Nedenstående opskrift er min favorit.
Den er nok ikke så tro mod den originale opskrift, men den smager
supergodt, den er enkel at lave og samtidig er den også fedtfattig
(såfremt man altså udelader el. begrænser smørklatterne ovenpå, når
den spises).
Skipperlabskovs
(4 personer)
400 g svinekød, kalkun eller kylling i tern
1 kg skrællede kartofler i små tern
3 - 4 porrer skåret i ringe
ca. 1/2 liter vand/bouillon
3 laurbærblade
10 hele peberkorn
salt
Kød sættes over i koldt vand. Når det koger, skummes suppen og kødet
snurrer ca. 15 minutter.
Kartofler og porrer tilsættes sammen med larubærblade og hele
peberkorn og koger med yderligere 30 - 45 minutter, til kartoflerne
koger ud og jævner suppen.
Smages til med salt og peber.
Serveres med en klat kold smør.
--
Gitte Sørensen
HomeParty forhandling af kosmetik & undertøj
http://www.gittes.dk -
http://www.kosmetik-tak.dk