|
| falaffel Fra : Gitte J |
Dato : 22-02-02 10:48 |
|
Hejsa
Jeg synes ikke mine falafler bliver noget særligt, og især har de det med at
falde fra hinanden under stegning ... hvad er hemmeligheden bag en god
falaffel?
I den opskrift jeg har, indgår kikærter, hvidløg, foårsløg, persille,
spidskommen, salt, peber, koriander, mel og olie til pandestegning.
En supergod opskrift eller et hem'ligt trick vil gøre mig aldeles glad.
-gitte
| |
Marianne Black (25-02-2002)
| Kommentar Fra : Marianne Black |
Dato : 25-02-02 21:54 |
|
Jeg har ingen problemer med at det falder fra hinanden, så måske er det
hemmelige trick det æg som jeg også putter i. Derudover har jeg citronsaft,
men ingen forårsløg
Og så endelig ingen vand overhovedet - dvs. tør dine krydderurter meget
grundigt inden du hakker dem.
Marianne
"Gitte J" <gjlo98@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:a553uq$gka$1@sunsite.dk...
> Hejsa
> Jeg synes ikke mine falafler bliver noget særligt, og især har de det med
at
> falde fra hinanden under stegning ... hvad er hemmeligheden bag en god
> falaffel?
> I den opskrift jeg har, indgår kikærter, hvidløg, foårsløg, persille,
> spidskommen, salt, peber, koriander, mel og olie til pandestegning.
> En supergod opskrift eller et hem'ligt trick vil gøre mig aldeles glad.
> -gitte
>
>
| |
|
|