Hejsa
Jeg har netop i dag lavet den skønneste ret med black eye beans.
Du skal bruge
340 g. black eye beans, der har ligget i blød natten over
2 fed hvidløg, hakket
1 spsk usaltet smør
1½ spsk jomfru olivenolie
250 gr. frisk spinat (jeg brugte altså helbladet frossen, og det virker helt
fint)
salt og friskkværnet peber
balsamico
Kog bønnerne en time eller til de er møre. Hæld vandet fra.
Svits hvidløget gyldent i smør og olie (går lynhurtigt, så pas på, det ikke
brænder på). Tilsæt bønnerne og spinaten. Steg indtil spinaten er blød, ca.
1 minut.
Kan spises varm, alene eller som tilbehør. Den kan også bruges som forret
ved stuetemperatur.
Jeg har som sagt lavet den idag og var meget positivt overrasket over, hvor
lækkert det smagte.
MVH Rikke
food_life <food_life.news@kandu.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:z96d8.2684$Rz2.98505@news010.worldonline.dk...
> Bønner
>
> I et asiatisk supermarked har jeg været så letsindig at købe BLACK EYE
> BEANS og BLACK BEANS (tørrede) produceret i Thailand - nu mangler jeg en
> tilberedningsvejledning og et par gode opskrifter?
>
>
> --
> Leveret af:
>
http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>