Hvis du har nedfrosset et kilo kød, må du stadig have et kilo kød. Muligvis
vil der blive tabt lidt kødsaft ved optøningen af kødet, men en langsom
optøning i køleskabet holder bedst på kødsaften. Hvis kødet ligger
uindpakket i fryseren, kan der vel godt starte en frysetørring, så kødet
bliver lettere.
Jeg tror du tænker på rummål: 1 liter vand ved 20 grader vejer præcis et
kilo, men en liter is vejer ca. 900 gram. (Det er derfor is flyder på vand).
Venlig hilsen
Jørgen
"Thomas Frandzen" <tfrandzen@usa.net> skrev i en meddelelse
news:3c715cd5$0$222$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa allesammen..
>
> Jeg kan godt eksperimentere lidt med det selv, men det her er nemmere:
>
> Er der et ca. omregningstal når man skal beregne den optøede vægt af
f.eks.
> frossent kød, i så fald hvad? Er dette tal et videnskabeligt faktum (a la
> den med at vand udvider sig så og så meget når det fryser), eller bare
noget
> kan regne med som gennemsnitstal for forskellige frosne ting og sager?
>
> Venligst,
>
> Thomas
>
www.pengeportalen.org
>
>