Hej Mads
For det første skal kyllingen være helt tør. Tør den godt med et klæde eller
brug masser af køkkenrulle.Og ellers gælder det om at vælge den rigtige
gryde.
Hvis du er fedtforskrækket så bruger du en gryde med slip let belægningHer
kan du slippe afsted med 25g smør.
Og ellers en stegegryde at støbejern og godt med smør.
I en gryde af aluminium eller rustfrit stål er det min erfaring at kyllingen
altid hænger fast.
Du skal først krydre den når den er brunes godt af.
mvh Jette
"Mads Tilst" <mads_tilst@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:AuO98.9042$B43.408788@news000.worldonline.dk...
> Hej erfarne køkkenkunstnere
>
> Jeg har et lille problem, jeg kunne tænke mig en mere erfaren kok kunne
> hjælpe mig med:
>
> Hver gang jeg skal gryde- (eller pande-)stege en kylling, hænger den
> fast i bunden. Den brænder simpelthen fast.
> Hvordan bruner man en kylling, så den bliver dejlig gylden, uden at den
> hænger i bunden af gryden eller panden? Og kan man overhovedet få den
> sprød på den måde?
>
> --
> Med venlig hilsen
> Mads Tilst
>
>
www.group7.dk - a cappella cooking...
>
>