Hej Kim
Tusind tak for dit svar.
Jeg tror du har ret i at det er kefalotiriost som bliver brugt og at Mythira
bruger man til fyld og i ovnretter, men jeg er ikke sikker. Jeg kan godt
lide feta og fået den serveret som saganaki i Grækenland, men jeg syntes at
ikke at den får den rette konsistens og smag, samt at den kan være lidt for
salt (kan selvfølgelig udvandes lidt).
Så mangler jeg bare de græske pittabrød da jeg ekperimentere lidt med at
lave hjemmelavet giros (ikke det slam som de sælger i supermarkedet under
det navn)
mvh
Karsten
"kim rasmussen" <raski@b2mail.dk> skrev i en meddelelse
news:x7Q98.3378$G24.4622@news2.bredband.com...
>
> "Karsten H. Larsen" <kmhl@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
> news:3c679a37$0$89118$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Til gruppen
> >
> > Er der nogen i gruppen der ved hvor man kan købe de græske pitabrød og
> osten
> > man bruger til at lave den faste Saganaki. Jeg mener den heddder
> Mythiraost.
> > For et par år siden kunne man købe det på Nørrebrogade i en græsk
> > specialbutik, men den er deværre lukket. Forretningen skal helst ligge i
> > København
> >
> > mvh
> > Karsten
> >
> > hej Karsten
> Du kan, hvis du kan lide feta bruge denne lækre ost eller også den græske
> Kefalotiri som godt nok er svær at anskaffe ,men jeg har købt denne i den
> store osteforretning på købmagergade se feks
www.leChef.dk
> opskrifter/græsk/saganaki
> mvh kim rasmussen
> >
>
>