Hej
Jeg skylder lidt oplysninger om, hvordan det gik med maden til de 80
mennesker. Det endte med paprikagryde og ris.
Vi kogte 12 kg ris - der blev spist 8. Vi kogte det i 3 gryder, og selv om
jeg var klarover, at det ville tage lang tid at få i kog, så skal man altså
virkelig regne med lang tid. Det tog mellem 30 og 45 minutter bare at få i
kog. Vi havde købt almindelige parboiled ris pga. prisen - det kan anbefales
at købe nogle bedre ris - pengene havde været givet godt ud på bedre
ris....
Til paprikagryden brugte vi 10 kg oksekøb i tern
Olie til stegningen
2½ kg løg
2 hele hvidløg
15 røde peberfrugter i tern
1 kg champignon.
100 g paprika
100 g karry
2 tsk meget stærk chili.
½ l Kikkoman
5 Grøntsagsboullionterninger, og 5 okseboullion direkte i retten. (Kødet var
ikke helt tøet, så der var meget vand i rette derfra)
1 liter fløde
1 liter creme fraice 18%.
1 liter tomatpure
Salt og peber.
Retten blev jævnet med næsten ½ kg hvid maizene jævner!!! det havde jeg ikke
regnet med der skulle bruges så meget af?
Vi hakkede 300 g persille til at drysse oven på. Alt blev spist.
Der til serverede vi flüte - vi havde regnet med ca. 180 - der blev spist
ca. 100.
Salat:
15 små iceberg hoveder (de kunne ikke fås i ordentlige størrelser...
40 tomater
10 agurker
1 kg feta
2½ kg oliven (drænet)
Der var en smule salat tilbage, men det skyldtes nok at alt tilbehøret var
spist.
Maden fik ros, selv om jeg personligt syntes risene var lidt kedelige, og at
der skulle have været mere tomat i retten. Den måtte også gerne have været
lidt stærkere men det er nok risikabelt at lave den alt for stærk til så
mange mennesker - der var nogen der mente rette var meget stærk så her er
smag og behag som så mange andre steder vidt forskellig. Flere champignon
havde eller ikke gjort noget...
Tak for hjælpen til alle
Kåre