/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tapanade
Fra : Bjerg


Dato : 28-01-02 22:20

Go'aften
Jeg har lige lavet denne tapanade:
200 gr. sorte oliven uden sten

2 ansjosfileter

2 tsk kapers

1 bdt basilikum

2 spsk. olivenolie

et par soltørrede tomater i olie

Bland ingredienserne og hak den hele fint, vend det tilsidst i olie. og det
er klar til godt stykke brød

Det var rigtig rigtig lækkert men vi vil gerne vide hvor tapanade stammer
fra. Kan nogen fortælle os det?

Hilsen Lene




 
 
Peter Westh (29-01-2002)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 29-01-02 07:43

"Bjerg" <bjerg@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:a34f8t$2pen$1@news.cybercity.dk...
> Det var rigtig rigtig lækkert men vi vil gerne vide hvor tapanade stammer
> fra. Kan nogen fortælle os det?

Mig bekendt Sydfrankrig.

MVH

Peter




Mich. Ottosen (01-02-2002)
Kommentar
Fra : Mich. Ottosen


Dato : 01-02-02 23:46

Peter Westh <pwesth@worldonline.dk> wrote:

>
> Mig bekendt Sydfrankrig.

Det kan jeg bekræfte. Og jeg kan uddybe med at Tapanade ikke kun er den
anførte opskrift, der findes mange former med andre ingredienser.
Olivenerne (sorte) er en klassiker. Det _er_ lækkert.

Men personligt vil jeg hellere have brød med indbagte olivenstykker fra
den sorte oliven (det er nok italiensk mere end fransk?). Det er en
gammel tradition, hvor man brugte reststykker af sorte oliven.

--
venlig hilsen, Mich. Ottosen

zcully (29-01-2002)
Kommentar
Fra : zcully


Dato : 29-01-02 20:51

Hva bruger man Tapenade til?
Jeg købte det for noget tid siden fordi jeg troede det var en ost

/Zcully


"Bjerg" <bjerg@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:a34f8t$2pen$1@news.cybercity.dk...
> Go'aften
> Jeg har lige lavet denne tapanade:
> 200 gr. sorte oliven uden sten
>
> 2 ansjosfileter
>
> 2 tsk kapers
>
> 1 bdt basilikum
>
> 2 spsk. olivenolie
>
> et par soltørrede tomater i olie
>
> Bland ingredienserne og hak den hele fint, vend det tilsidst i olie. og
det
> er klar til godt stykke brød
>
> Det var rigtig rigtig lækkert men vi vil gerne vide hvor tapanade stammer
> fra. Kan nogen fortælle os det?
>
> Hilsen Lene
>
>
>



Bjerg (29-01-2002)
Kommentar
Fra : Bjerg


Dato : 29-01-02 22:15

Vi smurte det på letristet ciabattabrødskiver og spiste det til
kalvekoteletter, pasta og salat
Hilsen Lene

"zcully" <zcully@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3c56fd42$0$221$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hva bruger man Tapenade til?
> Jeg købte det for noget tid siden fordi jeg troede det var en ost
>
> /Zcully
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408877
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste