Henrik Vest <hallo_derude@hotmail.comXX> wrote:
> Nu ved jeg jo ikke hvor mange knive du sliber om året,
> men umiddelbart syns jeg
> den (Tomrek 1205 ??) virker voldsomt både hvad pris og
> størrelse angår - kan
> strygestål og slibesten ikke bruges istedet >
> (de er noget nemmere at stuve af
> vejen i et køkken).
Jo, da. Et godt strygestål til daglig vedligeholdelse. Husk den rette
vinkel på de forskellige knive, men det lærer du af lyden (!).
Carborundum til periodisk opslibning og f.eks. en belgisk brock eller en
skiffersten, er de våde midler til at rette/fjerne slibekerven.
Men at få en god skarp og varig kærv er et træningsspørgsmål. Spørg din
lokale snedker, hvad han gør med stemmejernene ....
Din slagter er
sikkert lukket .... afgået ved butiksdøden efter kundernes afmarch til
..... ***markederne, hvor alt indkøb er samlet på ét sted. ØV. Men
praktisk for travle børnefamilier.
--
venlig hilsen, Mich. Ottosen