Hej gruppe
Kan nogen hjælpe mig ?
Vi skal snart holde barnedåb og ønsker at lave buffet med div. mexicanske
retter. Men desserten volder os problemer.
Vi kunne godt tænke os noget kage. Gerne med chokolade (kanel, mokka) og en
omgang frisk frugt. Det skal være mexicansk, eller i hvert fald mexicansk
inspireret.
Det er dog ogso vigtigt at det kan forberedes dagen forinden og bare
anrettes el. lign. da ingen af os har lyst til at stå i køkkenet under
festen.
Vi har selv lånt div. mexicanske kogebøger og er faldet over en lækker
kahlua-chokoladebrødbudding (mere kagekonsistens end decideret budding). Den
skal serveres lun med kahluasauce og flødeskum. Det ser lidt indviklet ud,
men vi er friske på at prøve.
Nu kommer spørgsmålet - kan sådan noget alves dagen forinden og evt. varmes
op ?
Ellers tænker vi på om det er "et must" at det serveres varmt. Men kan det -
hvis man vælger at servere buddingen kold - tåle at laves dagen i forvejen ?
Er det overhovedet muligt at svare på dette uden at I ser opskriften eller
skal jeg skrive den ind ?
M.h.t. frugten tænte vi på en opskrift på frisk frugt der serveres med en
nellikesirup - kan sådan noget laves i forvejen ? Siruppen altså ? Den
består af farin, vand, st. nellike, Triple sec likør (hvad er det ?) og
citronsaft.
Og hvis det lyder umuligt er der så nogen der har nogle gode alternative
forslag til dessert ?
Det var en hel masse spørgsmål - håber at nogen kan hjælpe os og undskyld
hvis indlægget er for langt og uerfarent. Jeg er ikke så erfaren i denne
gruppe
På forhånd tak
Henriette