|
| prøver igen Fra : Sofie |
Dato : 17-01-02 16:10 |
|
prøver igen
er der en der kan fortælle mig hvad en pak chouy er og hvordan man bruger
den ?
og ligeledes en Ramiro peberfrugt - er det dem der ligner en chilli i
overstørrelse ?
Sofie
| |
Peter Westh (17-01-2002)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 17-01-02 16:30 |
|
"Sofie" <fie@mash4077.dk> wrote in message
news:a26pg8$j61$1@news.cybercity.dk...
> prøver igen
>
>
> er der en der kan fortælle mig hvad en pak chouy er og hvordan man bruger
> den ?
Pak Choy er en kålplante, den minder nærmest om Kinakål eller Bladbeder, og
bruges på samme måde - i wokretter og lignende. Ikke rå.
Se http://bok.isamillionaire.com/img/bok_choy.gif
> og ligeledes en Ramiro peberfrugt - er det dem der ligner en chilli i
> overstørrelse ?
MVH
Peter
| |
Aa. Worm (17-01-2002)
| Kommentar Fra : Aa. Worm |
Dato : 17-01-02 18:17 |
|
Jeg kan se, at Jette også får grøntsager fra "Årstiderne"
> Pak Choy er en kålplante, den minder nærmest om Kinakål eller Bladbeder,
og
> bruges på samme måde - i wokretter og lignende. Ikke rå.
Hvorfor ikke rå?
Jeg har netop brugt et par blade m. stilk i en grøn salat. Smagen er jo
meget lig kinakål.
> > og ligeledes en Ramiro peberfrugt - er det dem der ligner en chilli i
> > overstørrelse ?
Jeg har smagt på Ramino peberfrugten ("kæmpechillien"), den er mild og sød.
Så jeg vil bruge min til ost, -og evt i salat.
Hilsen
Aase
| |
Peter Westh (18-01-2002)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 18-01-02 11:42 |
|
"Aa. Worm" <aa.worm@gvdnet.dk> wrote in message
news:3c4710e1$0$203$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
> Hvorfor ikke rå?
Okay, smag og behag
/P
| |
rcn (17-01-2002)
| Kommentar Fra : rcn |
Dato : 17-01-02 16:44 |
|
Hej Sofie
Vil du ikke nok angive et emne istedet for bare at skrive "prøver igen".
Det vil være rart.
Tak!
Rikke
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
Jette Mogensen (17-01-2002)
| Kommentar Fra : Jette Mogensen |
Dato : 17-01-02 16:56 |
|
Pak choy kaldes også Bok choy eller "kinakål" og er i familie med,men
forskellig fra, den vare vi kender i Danmark. Pak choy har sprøde hvide
stilke,der minder om sølvbede og en grøn bladtop.Begge dele bruges i
madlavningen. 'De er milde og sprøde.
Hvad Ramiro angår er jeg blank.
m.v.h. Jette
"Sofie" <fie@mash4077.dk> skrev i en meddelelse
news:a26pg8$j61$1@news.cybercity.dk...
> prøver igen
>
>
> er der en der kan fortælle mig hvad en pak chouy er og hvordan man bruger
> den ?
>
> og ligeledes en Ramiro peberfrugt - er det dem der ligner en chilli i
> overstørrelse ?
>
> Sofie
>
>
>
>
| |
|
|