|
| kolesterolkalkun Fra : Jens Olsen |
Dato : 13-01-02 20:20 |
|
Jeg har netop hørt, at kalkunkød foruden at være
meget magert faktisk indeholder stoffer, der er
modvirker kolesteroldannelse. Kender nogen af
jer noget til det?
mvh
jens olsen
| |
Gitte J (14-01-2002)
| Kommentar Fra : Gitte J |
Dato : 14-01-02 08:49 |
|
Mon ikke det bare drejer sig om, at fedtindholdet er lavt i kalkunkød?! Det
er jo mættet fedt du især skal holde dig fra, og kalkunkød er (hvis du
tilbereder det ordentligt) meget magert....hvorfor du også får mindre mættet
fedt end hvis du fx spiser en småfed hakkedreng. Jeg har ikke læst at
kalkunkød ligefrem skulle indeholde et stof der nedsætter kolesterol ... men
min kæreste behøver i det mindste ikke blive vegetar pga sit
kolesterolproblem (arveligt), sålænge vi altså holder os til den slags
magert kød i små mængder. Det eneste dyrekød der indeholder det gode fedt er
vel fisk, såsom makrel og sardiner. Mandler indeholder også store mængder at
det gode stads, og jeg har læset at de ligefrem kan sænke kolesteroltallet
.... problemet er så bare at de også feder hvis du spiser nok af dem hver
dag.
-Gitte
"Jens Olsen" <dunja@mail.dk> wrote in message
news:a1smlj$72d$1@sunsite.dk...
> Jeg har netop hørt, at kalkunkød foruden at være
> meget magert faktisk indeholder stoffer, der er
> modvirker kolesteroldannelse. Kender nogen af
> jer noget til det?
>
> mvh
> jens olsen
>
>
| |
Gitte J (14-01-2002)
| Kommentar Fra : Gitte J |
Dato : 14-01-02 08:50 |
|
Læst...ikke læset, suk, jeg er lidt søvnig endnu
| |
|
|