|
| Gode ansjosfileter? Fra : Jan Bundgaard |
Dato : 12-01-02 21:46 |
|
Hej
Efter adskillige prøvekøb af dåse/glas ansjoser , har jeg endnu ikke fundet
de "rigtige".
Jeg søger nogle bløde , lækre og ABSOLUT benfrie ansjosfileter!
Kan I hjælpe:)
MVH Jan Bundgaard
| |
Henrik (13-01-2002)
| Kommentar Fra : Henrik |
Dato : 13-01-02 01:13 |
|
IRMA.
H.
"Jan Bundgaard" <gasbury@tdcadsl.dk> wrote in message
news:3c40a0bb$0$35520$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej
> Efter adskillige prøvekøb af dåse/glas ansjoser , har jeg endnu ikke
fundet
> de "rigtige".
> Jeg søger nogle bløde , lækre og ABSOLUT benfrie ansjosfileter!
> Kan I hjælpe:)
> MVH Jan Bundgaard
>
>
>
| |
Sebastian Loeck (13-01-2002)
| Kommentar Fra : Sebastian Loeck |
Dato : 13-01-02 22:30 |
|
Jan Bundgaard <gasbury@tdcadsl.dk> wrote:
> Hej
> Efter adskillige prøvekøb af dåse/glas ansjoser , har jeg endnu ikke fundet
> de "rigtige".
> Jeg søger nogle bløde , lækre og ABSOLUT benfrie ansjosfileter!
prøv at bløde fiskene op i mælk (2-3h), det tager saltsmagen og gør dem
blødere. Skin og ben kan man fjerne med en kniv.
Irmas er nok de bedste jeg købte, prøv evtl. SuperMarco.
hilsen
Sebastian
| |
Jan Bundgaard (13-01-2002)
| Kommentar Fra : Jan Bundgaard |
Dato : 13-01-02 21:42 |
|
Tak for rådene , vil prøve begge:)
MVH JanB
"Sebastian Loeck" <sebalo@worldonline.dk> wrote in message
news:1f5ywwc.g9hlh21dr7bigN%sebalo@worldonline.dk...
> Jan Bundgaard <gasbury@tdcadsl.dk> wrote:
>
> > Hej
> > Efter adskillige prøvekøb af dåse/glas ansjoser , har jeg endnu ikke
fundet
> > de "rigtige".
> > Jeg søger nogle bløde , lækre og ABSOLUT benfrie ansjosfileter!
>
> prøv at bløde fiskene op i mælk (2-3h), det tager saltsmagen og gør dem
> blødere. Skin og ben kan man fjerne med en kniv.
> Irmas er nok de bedste jeg købte, prøv evtl. SuperMarco.
>
> hilsen
> Sebastian
| |
|
|