Vi fik da bare ......
- MENU -
Hors-d'æuvre:
Beurre, Radis, Tète d'Ane Farcie, Sardines
-oo-
Potages:
Pureé de Haricots rouge aux Croûtons
Consommé d'Eléphant
-oo-
Entrées:
Goujons frits, Le Chameau rôti à l'anglaise
Le Civet de Kangourou
Côtes d'Ours rôties sauce Poivrade
-oo-
Rots:
Cuissot de Loup, Sauce Chevreuil
Le Chat flanqué de Rats
Salade de Cresson
La Terrine d'Antilope aux truffes
Cèpes à la Bordelaise
Petits-Pois au Beurre
-oo-
Entremets:
Gâteau de riz aux Confitures
-oo-
Dessert:
Fromage de Gruyère
-oo-
Vins:
1.er Service.
Latour Blanche 1861
Ch. Palmer 1864
2.me Service.
Mouton Rothschild 1846
Romanée Conti 1858
Bellenger frappé Grand Porto 1827
-oo-
24:00 heures:
Champagne frappé
Le Petit Sarah Bernhardt Special
--
Café & Liqueurs:
Cognac Prince Eugène Rèserve des Caves Maxim's
--
... à la fin: Château Lafite-Rothschild 1945 Magnum
PS: Det eneste som manglede var kransekagen, - og så for lidt rødbeder
til antilopen.
-----------------------
Til den dundrende hovedpine, ...en cocktail-blanding af 2/3 tomat
ketchup og 1/3 engelsk sauce, en æggeblomme og et lille stænk cognac.
Uhmm!
NB: mht. til hovedpinen - så er det rigtigt, menuen er opdigtet.
--
Med venlig hilsen
Peter W. Bosse
. * . . * .
.* *. .* *.
\\ //
Godt Nytår!
Den eneste forskel mellem mig og en gal mand er, at jeg ikke er gal.
Den eneste forskel mellem mig og en gal mand er, at jeg ikke er gal.
-Salvador Dali