Hej Bent.
Du skriver ikke hvor stor den er, så det med stegetider må du styre selv.
Men gå ud og køb noget parmaskinke, en god dusk salvie og noget god ost til
at rive. (ikke for stærk)
Derudover nogle gulerødder, rødløg, porrer og rosenkål eller andre
grøntsager. Disse er din garniture. Tag også nogle bagekartofler med og hvis
du ikke har det, så et stort hvidløg.
En pande på komfuret, lidt smør og olie på, stinkende varm pande, kødet
brunes godt, lad det hvile 5/10 min.
Giv den så et skud i ovnen, tag den ud og lad den afkøle lidt.
Imellemtiden ordner du grøntsagerne, skærer dem i passende stykker,
blancherer dem og kommer dem i et fad, krydder s/p og kom et par klatter
smør på.
Bagepommerne skærer du i store både, kommes i ildfast fad, hele hvidløgsfed
kommes ved og timian hvis du har det (helst frisk) s/p og ind i ovnen.
Kødet er nu afkølet og du lægger et snit på langs af dyret og kun ½ igennem
kødet, således at du står med et snit hele vejen igennem på langs og kun ½
ned comprende??
I denne revne fylder du parmaskinke, salvie og til sidst reven ost i et godt
lag. ind i ovnen.
Husk at lade den trække efter stegning. Grøntsagene bliver også gjort
færdige i ovnen, husk de skal været dækkede, evt af staniol.
Som sauce laver du en kraftig tomatsauce.
Tju bang chokolademand
der er ikke et stolesæde tørt
Kom godt ind i det nye år
--
Go´Jagt JP
www.dragorbadehotel.dk
"macbent" <macbent@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3c2f5587$0$55525$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> Skal have subjekt imorgen aften - monstro der er noger der ligger inde med
> gode tilberedning- og serveringforslag til sådan en svend ??? (helst
> helstegt)
>
> M V H
>
> Bent Jørgensen - og godt nytår
>
>