/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hvilken nytårsdessert?
Fra :
Martin Larsen
Dato :
30-12-01 12:31
Hej alle sammen
Nytårsaften bliver vi seks personer. Vi skal have helstegt oksemørbrad
med rødvinssauce som hovedret. Forretten bliver sikkert noget med
skaldyr. Men vi mangler ideer til desserten!
Har I nogle forslag til en god dessert som passer til den kraftige
hovedret?
Venlig hilsen
Martin
lcj@wanadoo.dk (
30-12-2001
)
Kommentar
Fra :
lcj@wanadoo.dk
Dato :
30-12-01 13:40
On Sun, 30 Dec 2001 12:31:04 +0100, Martin Larsen
<martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> wrote:
>Har I nogle forslag til en god dessert som passer til den kraftige
>hovedret?
Hvad med en let "champagne"-sorbet i dagens anledning.
200 gr sukker
4,5 dl vand
skal af en citron
Halv flaske champagne/mousserende vin (ikke tør)r
Kog en lage af sukkeret og vandet. Skræl citronen meget tyndt og lad
skallen trække i den varme lage. Når sukkerlagen er helt kold, fjernes
citronskallen og champagnen tilsættes.
Sæt sorbeten i fryseren og rør i den et par gange undervejs (eller
brug din ismaskine).
Server evt. frisk mynte og et par stykker kraftig chokolade
vh
Lars
Daniel Muhlig (
30-12-2001
)
Kommentar
Fra :
Daniel Muhlig
Dato :
30-12-01 15:13
"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:3C2EFAF8.89E18E2E@larsen.dk...
> Hej alle sammen
>
> Nytårsaften bliver vi seks personer. Vi skal have helstegt oksemørbrad
> med rødvinssauce som hovedret. Forretten bliver sikkert noget med
> skaldyr. Men vi mangler ideer til desserten!
>
> Har I nogle forslag til en god dessert som passer til den kraftige
> hovedret?
Om det passer til hovedretten ved jeg ikke, men jeg serverer vaniljeis med
flamberede figener:
En klat smør smeltes i en pande og der tilsættes brun farin, et par stykker
hel kanel samt mandelsplitter.
Tilsæt en dåse syltede hele figener og vend dem godt rundt i snasken.
Flamber med pernod og server til is (2-3 figener pr. person alt efter
størrelse).
Mvh. Daniel
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408878
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.