Prøv denne pebersauce den er fantastisk
1 løg, 1 grøn peberfrugt, 1 gul/el rød peberfrugt, 1 dåse madagaskarpeber
salt, peber, 1 tsk. karry, 1 tsk paprika, nust peber, cayennepeber 3 tsk.
fransk dijonsennep, 3 tsk. kons. tomatpure, ½ liter demiglace (el.
terning), ½ fl. kraftig rødvin, 1/4 liter piskefløde.
løg, og peberfrugt hakkes fint, madagaskar peber knuses - brunes i en gryde,
tilsæt karry, paprika, knust peber, sennep, tomatpure - drys lidt mel på og
tilsæt så rødvinen- dette koges ind til det halve tilsæt så demi glace-
koges godt igennem tilsæt tilsidst fløden og smag til med salt, peber og
cayennepeber.
Velbekomme og godt nytår
Gitte Jahns
|