/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kalkun med whisky
Fra : Psyman


Dato : 16-01-01 00:35

Her er god opskrift hvis i keder jer eller vil prøve at imponere kærsten.

Kalkun med whisky:

Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske whisky.
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler. Kalkunen belægges med
spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt
olivenolie. Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et glas whisky og drik en skål
til det kommende gode resultat. Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind
i ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode
resultat. Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et
ordentligt pulver. Skænk yderligere tre glas whisky op og drik dem. Efter en
hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn.
Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN. Efter ænnu en hal tsims tschid
schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ
att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn. Å sschhå tsar vi ænnnu
fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn
trææhææ tsimer (schhirka - åp i røwwwen mæ det!) Huuschk å piss vær
tiiihiiinde minut! Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til
åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!. Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og
prøvvvnåkkkkngang å få kræææet UD! Samml så den satansforbanddde
piiihhhiipfuuul op fra gåååhååålllwwet og smid den påå et faahhad. PASCH på
a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål! Kann du
ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen (åååopppogssccchtå dengikscchkuikkk
tihihihaihi......schku åssspissslimajet). Tag en lur. Spis næste dag
kalkunen kold med mayonaise og aspirin.

(PS: undskyld x-postningen! Jeg kunne ikke lige regne ud hvilken gruppe den
skulle i)



 
 
Peter W. Bosse (16-01-2001)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 16-01-01 06:57

"Psyman" <kratoo@nospamhotmail.com> skrev i en meddelelse...
> Her er god opskrift hvis i keder jer eller vil prøve at imponere
> kærsten.
>
> Kalkun med whisky:
> Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske
> whisky. Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.

....og mere mere whisky bla bla...

Endelig en morsom mand - her i mad+drikke+for.lidt.kultur!!

Det er altså ikke nok, - at man blot er sulten, når man sætter sig
til bords, - man bør også være *muntert* stemt, - hvis man skal
have det rette udbytte af maden, -hva?

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Et måltid uden ost er som
en kvinde uden tænder.
-Mogens Brandt



Joan Frederiksen (17-01-2001)
Kommentar
Fra : Joan Frederiksen


Dato : 17-01-01 17:08

*LoL*
Jeg dør af grin.............*GGGGGG*


"Psyman" <kratoo@nospamhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:mOL86.26832$W81.304983@twister.sunsite.dk...



Kåre Weng Madsen (17-01-2001)
Kommentar
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 17-01-01 17:06


"Joan Frederiksen" <joan.frederiksen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse

> Jeg dør af grin.............*GGGGGG*

Af den grund vil jeg opfordre til, at morsomme indslag bringes med en
advarsel i subjekt, så ledes at man kan se inden man læser, om man skal tage
sin medicin mod humor... hvem tager ellers ansvaret for, at Joan er død af
grin? Jeg gør ikke.... og jeg har i øvrgit ingen humor selv, og ved ikke
hvad ironi og sarkasme er.

Kåre



--==BMF==-- (18-01-2001)
Kommentar
Fra : --==BMF==--


Dato : 18-01-01 13:09

*GGGG*
"Psyman" <kratoo@nospamhotmail.com> wrote in message
news:mOL86.26832$W81.304983@twister.sunsite.dk...
> Her er god opskrift hvis i keder jer eller vil prøve at imponere kærsten.
>
> Kalkun med whisky:
>
> Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske whisky.
> Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler. Kalkunen belægges med
> spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt
> olivenolie. Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et glas whisky og drik en
skål
> til det kommende gode resultat. Læg kalkunen i en bradepande og skub den
ind
> i ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode
> resultat. Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får
et
> ordentligt pulver. Skænk yderligere tre glas whisky op og drik dem. Efter
en
> hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn.
> Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN. Efter ænnu en hal tsims tschid
> schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH

> att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn. Å sschhå tsar vi ænnnu
> fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn
> trææhææ tsimer (schhirka - åp i røwwwen mæ det!) Huuschk å piss vær
> tiiihiiinde minut! Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til
> åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!. Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og
> prøvvvnåkkkkngang å få kræææet UD! Samml så den satansforbanddde
> piiihhhiipfuuul op fra gåååhååålllwwet og smid den påå et faahhad. PASCH

> a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål! Kann du
> ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen (åååopppogssccchtå dengikscchkuikkk
> tihihihaihi......schku åssspissslimajet). Tag en lur. Spis næste dag
> kalkunen kold med mayonaise og aspirin.
>
> (PS: undskyld x-postningen! Jeg kunne ikke lige regne ud hvilken gruppe
den
> skulle i)
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408885
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste