Zilly ink wrote:
Jeg søgte lidt på google :)
http://hometown.aol.com/tbrad37021/myhomepage/cooking.html
På denne side fandt jeg noget der måske kunne være tandoori krydderi -
det består i hvert fald af en del af disse krydderier svjv. Kender jeg
inderne ret (nej jeg har ikke været der) så har de sikkert 527
opskrifter på tandoori krydderi...
Håber det kan hjælpe
TANDOORI SPICE RUB:
1 tsp. ground ginger
1 tsp. ground cumin
1 tsp. ground coriander
1 tsp. paprika
1 tsp. tumeric
1 tsp. salt
1 tsp. cayenne
The Tandoori is an oven used in East India for cooking. This rub will
give chicken or fish the authentic flavor of food straight out of
Bombay. It works well at high temperatures, so you can use it for either
grilling or barbequing.
Place all ingredients in a resealable plastic bag, close, and shake to
mix thoroughly.
Pat spice on skinless, boneless chicken or fish and refrigerate 1-2hrs,
then grill.
Mvh
Bente
--
ICQ:21826582
May the forces of evil
become confused on the way to your home