"Storm P." skrev i en meddelelse
> Du skal i første omgang skaffe en rule tape, en >flækøkse, 4 kg mellemfint
> salt, en zinkbalje og en forkølet svensker.
>
> Herefter giver det næsten sig selv.
> Se mere på tekst-TV side 574
>
Jeg kan en meget lettere metode:
Du køber nogle æg. Så tager du en grunde og kommer vand i så det kan dække
ægget. Når vandet koger putter du forsigtigt et æg ned i vandet med en ske.
Lad det små koge i ca. 5 minutter, og ægget er blødkogt.
Der er nogen der foretrækker at komme en lille smule vand i gryden - bare så
bunden er dækket, og så komme ægget i vandet fra starten af. Når vandet
koger skruer du så ned på 2 og lader så ægget stå i det varme vand i fem
minutter med låg på.
For begge metoders vedkommende gælder det, at du skal hælde kold vand på når
de fem minutter er gået. Det gør det lettere at pille ægget.
Var der ellers noget du ville vide - og kom så ikke og sig, at du ikke kan
få svar på dumme spørgsmål her i gruppen...
Kåre