<palle.holm@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse news:hqsu1ug7ecvm8m2cv93j2n5ri0itdbvrrq@4ax.com...
> On Tue, 18 Dec 2001 12:03:14 +0100, "Heidi" <nyhedFJERNES@adslhome.dk> wrote:
>
> >Jeg blev inspireret af opskriften på laks med skimmelost, og har
> >tilfældigvis nogle laksefileter i fryseren. De blev købt i april 2001,og
> > har været frosset siden - men duer de i det hele taget længere?
> >Eller er 8 måneder i fryseren lige i overkanten for sådan en fed fisk?
> >Hvis jeg tøer dem op, kan jeg så evt. lugte om de stadig er gode -
> >eller er jeg nød til at prøve at tilberede dem og smage på dem?
>
> Hmm. Var de frosne da du købte dem og i så fald hvor gamle ?
De var ikke frosne.
Er det ferske eller
> formodentlig røgede fileter ??
Det var ferske stykker, marineret i et eller andet stads.
Normalt med hele, ferske, industrifrosne laks,
> glaserede jævnligt, og opbevaret i rigtig frost (-26 -28 grader) kan laks holde
> sig længe.
Ja jeg har jo ikke glaseret dem (hvis du dermed mener at gøre dem
våde og fryse dem, så der kommer et tyndt islag på). De er bare
frosset i emballagen (en plasticbakke med plastic udenom). Og de
har "kun" været frosset ved -18 grader.
Anyway - de er røget ud nu, så aftensmaden blev til pasta bolognese
i stedet for.
--
Mvh. Heidi
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk
Svar venligst i gruppen og ikke pr. mail