"Knud Andreassen" skrev d. 17-12-00 22:52 dette indlæg :
> Hovedbestanddelen i en kransekage er marcipan, men er der nogen der
har
> erfaring med om der er en bestemt marcipan der er bedst egnet.
Ligeledes
> kunne jeg godt bruge lidt vejledning omkring de små kransekagetoppe,
er det
> mon samme opskrift som anden kransekage. På forhånd tak.
>
>
> Med ønsket om en rigtig glædelig jul til jer alle.
> Knud Andreassen
>
> Jeg tillader mig at skrive til dig selv om det er et godt stykke tid
siden du skrev dette indlæg.
> Jeg plejer at tage ganske almindelig ren rå marcipan og ruller den ud
i passande mål ( brug 4-tabellen til kransekagetop ) jeg blander ikke
noget i da jeg synes det blir for sødt og vammelt.
Håber du kan bruge dette God Jul
Missguppy
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"