/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Oksefiles. Stegetermometer temp ??? HASTER
Fra :
Mogens Egan
Dato :
16-12-00 09:53
Hej
Jeg har 50-års fødselsdag idag og skal stege en oksefilet til 'kold
udskæring'
Steanvisning 200 grader en time, men da jeg har en ovn med indbygget
stegetermometer:
ER DER NOGEN DER VED HVOR VARM EN OKSEFILES SKAL VÆRE FOR AT BLIVE
MØR MED FIN RØD VED KOL UDSKÆRING (EFTER NØDVENDIG HVILETID)
Mvh
Mogens
Mogens@Egan.dk
Jan Boegh (
16-12-2000
)
Kommentar
Fra :
Jan Boegh
Dato :
16-12-00 10:42
"Mogens Egan" <egan@post6.tele.dk> wrote in message
news:MPG.14a54bf2b907a58e989682@news.inet.tele.dk...
> ER DER NOGEN DER VED HVOR VARM EN OKSEFILES SKAL VÆRE FOR AT BLIVE
> MØR MED FIN RØD VED KOL UDSKÆRING (EFTER NØDVENDIG HVILETID)
Jeg ville hive den ud af ovnen, når stegetermometret viser 60 grader (ja,
rent faktisk nok allerede ved 58 grader, men min famillie vil gerne have
meget rødt kød). Du skal være opmærksom på, at centertemperaturen stiger
noget gennem hviletiden.
mvh
Jan
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408885
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.