/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Klatkager
Fra : Lene


Dato : 28-11-00 23:07

HEJSA !!!

Når nu man står med en masse risengrød, så plejer man at lave klatkager ....
MEN hvordan er det nu lige det foregår og hvad er det man spiser til ???

MVH Lene





 
 
Klaus Alexander Seis~ (28-11-2000)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 28-11-00 23:45

Lene skrev:

> Når nu man står med en masse risengrød, så plejer man at
> lave klatkager ... MEN hvordan er det nu lige det foregår

Kom et æg eller to i, samt noget mel for at binde det hele sammen,
og så er det ellers bare at gå i gang.

> og hvad er det man spiser til ???

Jeg "plejer" bare at spise syltetøj til.


// Klaus

--
><>°

derly lytken (29-11-2000)
Kommentar
Fra : derly lytken


Dato : 29-11-00 07:25

I artikel <H0WU5.297$V3.33882@news000.worldonline.dk>, skrev "Lene"
<lenes@e-postboks.dk>:

> Når nu man står med en masse risengrød, så plejer man at lave klatkager
> .... MEN hvordan er det nu lige det foregår og hvad er det man spiser

Kom 1 eller 2 æg alt afhængig af grødmængden i, rør det sammen med lidt
mælk, så dejen får en lind konsistens. Tilsæt evt. lidt vaniljesukker.

Man spiser ikke noget til, men kan drysse lidt sukker på, ahornsirup, eller
komme syltetøj på. Brombærsyltetøj smager rigtigt godt på.

--
\\Derly
_____________________________
I found The Secret Of Monkey Island and all I got was this
lousy T-Shirt!

Peter Westh (29-11-2000)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 29-11-00 14:32

Jeg har intet at føje til de andres opskrifter andet end at i mit
barndomshjem blev klatkager altid lavet af boghvedegrød, og vi spiste mørk
sirup til. Ahornsirup ville jeg nok bruge i dag.

Peter

"Lene" <lenes@e-postboks.dk> skrev i en meddelelse
news:H0WU5.297$V3.33882@news000.worldonline.dk...
> HEJSA !!!
>
> Når nu man står med en masse risengrød, så plejer man at lave klatkager
.....
> MEN hvordan er det nu lige det foregår og hvad er det man spiser til ???
>
> MVH Lene
>
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408596
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste