Gordon Spangelid <gordon.spangelid@stv.uio.no.invalid> wrote in message news:3A2918FC.1A0261@stv.uio.no.invalid...
>
>
> "Heidi C. Tholstrup" wrote:
>
> > Hvis man bruner 1500 g hakket oksekød, hvor deklarationen
> > siger at det indeholder 8-10% fedt, og så hælder fedtet fra
> > under stegningen, og vægten formindskes med ca. 200 g - hvor
> > meget af de 200 g kan man så regne med er rent fedt?
> > Hakket kød indeholder vel også noget vand, eller hur?
>
> Dersom du heller av vannet kan du regne med at du ikke mister noe av
> betydning
> fettet som har trekt ut vil feste seg til kjøttet når du prøver å helle
> det av en ting til du må jo også steke det i litt fett så uansett vil
> fett tapet bli minimalt.
Jeg bruger ikke fedtstof til at stege det i. Desuden, det jeg
hælder fra, der størkner en del af det, og lægger sig på
overfladen, og det må vel være fedtet, da jeg ikke går ud fra at
vand størkner??
--
Med venlig hilsen/kind regards Heidi
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
Remove SPAM in emails
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk