/ Forside / Interesser / Helbred / Slankekure / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Fedtindhold i hakket oksekød
Fra : Heidi C. Tholstrup


Dato : 02-12-00 12:24

Hvis man bruner 1500 g hakket oksekød, hvor deklarationen
siger at det indeholder 8-10% fedt, og så hælder fedtet fra
under stegningen, og vægten formindskes med ca. 200 g - hvor
meget af de 200 g kan man så regne med er rent fedt?
Hakket kød indeholder vel også noget vand, eller hur?

--
Med venlig hilsen/kind regards Heidi
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
Remove SPAM in emails
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk


 
 
Gordon Spangelid (02-12-2000)
Kommentar
Fra : Gordon Spangelid


Dato : 02-12-00 16:48



"Heidi C. Tholstrup" wrote:

> Hvis man bruner 1500 g hakket oksekød, hvor deklarationen
> siger at det indeholder 8-10% fedt, og så hælder fedtet fra
> under stegningen, og vægten formindskes med ca. 200 g - hvor
> meget af de 200 g kan man så regne med er rent fedt?
> Hakket kød indeholder vel også noget vand, eller hur?

Dersom du heller av vannet kan du regne med at du ikke mister noe av
betydning
fettet som har trekt ut vil feste seg til kjøttet når du prøver å helle
det av en ting til du må jo også steke det i litt fett så uansett vil
fett tapet bli minimalt.

Gordon




Heidi C. Tholstrup (03-12-2000)
Kommentar
Fra : Heidi C. Tholstrup


Dato : 03-12-00 12:11

Gordon Spangelid <gordon.spangelid@stv.uio.no.invalid> wrote in message news:3A2918FC.1A0261@stv.uio.no.invalid...
>
>
> "Heidi C. Tholstrup" wrote:
>
> > Hvis man bruner 1500 g hakket oksekød, hvor deklarationen
> > siger at det indeholder 8-10% fedt, og så hælder fedtet fra
> > under stegningen, og vægten formindskes med ca. 200 g - hvor
> > meget af de 200 g kan man så regne med er rent fedt?
> > Hakket kød indeholder vel også noget vand, eller hur?
>
> Dersom du heller av vannet kan du regne med at du ikke mister noe av
> betydning
> fettet som har trekt ut vil feste seg til kjøttet når du prøver å helle
> det av en ting til du må jo også steke det i litt fett så uansett vil
> fett tapet bli minimalt.

Jeg bruger ikke fedtstof til at stege det i. Desuden, det jeg
hælder fra, der størkner en del af det, og lægger sig på
overfladen, og det må vel være fedtet, da jeg ikke går ud fra at
vand størkner??


--
Med venlig hilsen/kind regards Heidi
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
Remove SPAM in emails
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk


Ole Ildsgaard Hougaa~ (03-12-2000)
Kommentar
Fra : Ole Ildsgaard Hougaa~


Dato : 03-12-00 14:21

"Heidi C. Tholstrup" <hct@SPAMwanadoo.dk> skrev:
>Jeg bruger ikke fedtstof til at stege det i. Desuden, det jeg
>hælder fra, der størkner en del af det, og lægger sig på
>overfladen, og det må vel være fedtet, da jeg ikke går ud fra at
>vand størkner??

Kan du så ikke bare veje det størknede? Det må vel være det fedt, du
har sparet.
--
Ole I. Hougaard
oih@get2net.dk

Gordon Spangelid (04-12-2000)
Kommentar
Fra : Gordon Spangelid


Dato : 04-12-00 00:06



"Heidi C. Tholstrup" wrote:

> Gordon Spangelid <gordon.spangelid@stv.uio.no.invalid> wrote in message news:3A2918FC.1A0261@stv.uio.no.invalid...
>
> Jeg bruger ikke fedtstof til at stege det i. Desuden, det jeg
> hælder fra, der størkner en del af det, og lægger sig på
> overfladen, og det må vel være fedtet, da jeg ikke går ud fra at
> vand størkner??

Ja det som størkner er noen prosent fedt :) Men tapet skal ikke være så stort at det har noen vesentlig betydning for
linjene. Jeg tipper kjødet slipper max 5 -10 % av fetdet.
Gordon


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste