Nu er spørgsmålet: Hvor "pæn" er den?
Hvis du er meget over 3-4 kg er røgning en lækker løsning.
Du kan også skære den i ca. 3 cm. tykke skiver og stege dem som koteletter.
Ovndampet er en sikker succes: fyld dild i bugen, læg citronskiver og
smørklatter over, i og under fisken, der placeres i en bradepande med folie.
Hæld et par dl. hvidvin ved og luk folien sammen over fisken, så den er helt
indelukket. kør på 175 grader i 30 - 40 min. Det kan ikke gå galt! Med
mindre at din fisk er så stor at den ikke kan være i ovnen!
Server med hollandaisesauce, aspargeskartofler og lidt grøntsager f.eks.
broccoli. Flûtes m.m.
Du kan finde flere opskrifter på:
http://opskrifter.sol.dk/
vh
Jørgen
"Jeppe" <Familien.Noergaard@xxxmail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3bf3f1b0$0$87824$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej jeg har harft heldet med mig og har fanget en pæn havørrede men har
ikke
> en særlig god opskrift så jeg vil gerne høre om der er nogle der kender en
> god en.
>
> Hilsen Jeppe
>
>