Denne er
ikke fra Femina, men fra en søgning på google
Passionsfrugt-tiramisu
Tiramisu er den klassiske, italienske kage. Den kan laves med andet end kaffesmag: her i en brasiliansk inspireret udgave med eksotiske passionsfrugter. Bedst, når den har trukket et døgn.
Ingredienser:
18 Lady Fingers (Savoyardi-kiks)
1 bæger Mascarpone (ital. flødeost)
2 past. æggeblommer
6 spsk sukker
3/4 dl tropejuice
kødet fra 8 passionsfrugter
Fremgangsmåde:
Læg de 16 kager på et fad og væd dem med juicen. Pisk sukker og æggeblommer tykt og vend æggesnapsen i mascarponen med en ske ell. dejskraber. Pisk ikke, det gør cremen tynd. Vend tilsidst kød og saft af passionsfrugterne i cremen.
Læg de 8 kager i bunden af et serveringsfad, kom halvdelen af cremen ovenpå, dernæst de sidste 8 kager, og tilsidst resten af cremen. Knus de sidste 2 kager og drys dem på toppen af kagen.
Lad kagen trække mindst 1/2 time, gerne til næste dag.