|
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 19-01-07 12:53 |
| | |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 19-01-07 12:54 |
| | |
| Kommentar Fra : fjendsbo |
Dato : 19-01-07 13:20 |
|
Jeg kan kun anbefale at købe årstidernes opskriftsbog: Rodfrugterne. her er der mange gode opskrifter på retter med rødder. Jeg eeeeeelsker jodskokker og bruger dem i kartoffel/rodfrugtmos, wokmad hvor man virkelig får den nøddeagtige smag frem og fremfor alt jordskoksuppe yum yum yum. og så naturligvis i bagte rodfrugter hvor du kan bruge stort set alle grønsager, skære dem i tern, dryppe med olie salt og timian og så i ovnen en halv times tid.
god fornøjelse
| |
| Accepteret svar Fra : Thomas.Haugaard | Modtaget 110 point Dato : 19-01-07 13:30 |
|
Smørdampede jordskokker
Ingredienser:
500 g skærllede jordskokker
20 g smør
½ dl vand
1 spsk citronsaft
1 stk. kvist frisk rosmarin el. ½ tsk. tørret
skær jordskokkerne i skiver el. stave smelt smørret det ma endelig ikke brune tilsæt jordskokkerne vend dem ofte til- sæt resten af ingredienserne kog videre i 5 minuter
Kan i øvrigt anbefale www.dk-kogebogen.dk
VH
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|