hvis den svamp på gær skulle være livsfarlig, så er der dælme godt nok mange mennesker, der skulle være faldet døde om af at spise brød bagt på gær og ligeledes mig selv...
jeg har bagt brød i herrens mange år med gær, der har denne hvide belægning..og har sku' ikke taget skade....den ER og BLIR ikke farlig, sikke noget sludder.
gær er i sig selv en svamp.
mange mennesker tåler desværre ikke denne form for svamp og kan få maveproblemer og bør ikke spise brød bagt med gær....men derimod med surdej i stedet for.
men det er ikke den hvide belægnings skyld at visse folk ikke tåler gær.
iøvrigt findes gærsvampe i utallige af de sager vi indtager hver dag plus mennesker har den naturligt i kroppen.
man kan ved overdreven sukkerindtagelse udvikle svampen udvikle candidasvamp. den forekommer i vores tarmflora og hvis den blir overdreven påvirket, så er det ikke så godt...det kan specielt ske ved sukkerindtagelse...
candidasvampen er den der gør at vi får disse oppustede maver....
får vi f.ex pennicellin, så udvikler candidasvampen sig godt og grundigt bl.a. fordi medicinen også ødelæggerde sunde bakterier vi har.
så får denne svamp rigtig lov til at formere sig og vi må stoppe dens fremfærden ved at spise en masse jugurt som "neutraliserer" svampen, men i visse tilfælde er en speciel kur nødvendig.
denne kur har jeg prøvet et par gange for at få renset ud for candidasvamp og dette er medførende til, at man bedre kan tabe sig, hvis dette er på tale...
bagegær og det hvide på den, er i sig selv ikke giftigt eller farligt og har aldrig været det....
mvh. miss.j