|
| Forskel på acajou og nyatoh? Fra : sprit73 | Vist : 9919 gange 200 point Dato : 04-11-06 21:10 |
|
Hej med jer,
Jeg er ved at lave nyt køkken og skal selvfølgelig i den forbindelse have en ny bordplade. Mit nye køkken får hvide låger - sådan nogle fine nogle med udskæringer (romantiske)
Jeg forestiller mig, at min nye bordplade skal være en mørk træbordplade. I byggemarkederne kan jeg finde acajou og nyatoh plader. Men hvad er forskellen? Og hvilken vil du foretrække? (hvis du altså kender noget til disse plader) *SS*
Ellers nogle gode råd og erfaringer?
/sprit
| |
| Accepteret svar Fra : maskinsnedker | Modtaget 200 point Dato : 05-11-06 00:45 |
|
Det lyder til at blive et rigtigt hyggeligt køkken. :) På de 2 træsorter er der ikke den store forskel, hvad angår holdbarhed. De bliver, (desværre) porøse efter ca 5 år i vores klima, uanset, om de er brugt til havemøbler eller til bordplader i dit køkken. De kræver ufattelig meget olie,og slibning, HELE tiden, og det fiser lige igennem, bare for at holde dem splintfri(prøv at mærke bagsiden af en plade)( det er derfor du ikke kan købe dem i en køkkenforr) Jeg vil anbefale, at hvis du vil have en mørk/ billig køkkenbordplade, så bejds noget bøg. Det kan holde. Glem ALT om oversøisk billligt træ. Der er en jo en grund til at det er billigt. Hvis du vil ofre noget på din bordplade ca(2500 pr lbm,og op efter) så ring 60172564, så vil jeg gerne guide dig til en god OG holdbar bordplade
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|