Hej Per,
her er oversættelsen:
Jeg synes altid denne opskrift tager længere tid at forberede end det lader til, så er du advaret. Det er en meget enkel, men imponerende ret. Godd til gæster.
6 store tunge filetter (fladfisk)
samlt
nykværnet peber
1 skallotteløg, hakket
125 g småt hakket champignon (brug stokkene der bliver tilovers )
1½ dl varm fiskefond
1½ dl varm hvid vin (en tør type)
1 laurbærblad
2 spsk hakket persille
½ spsk tørret timian
18 små champignon hatte (uden stok)
2 spsk smør
1 spsk mel
drys tunge filetterne med salt og peber. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys med løg og champignon. Hæld fond, vin, laurbærblad, persille og timian over.
Dæk fadet og sæt det i en opvarmet ovn (175 grader) i ca. 15 - 20 minutter eller indtil fisken er nok (danner flager). Læg fisken over på en ovnfast tallerken og hæld væsken i en dyb pande.
Champignon hattene ristes i smør ca. 5 minutter - fordel dem på fisken.
Kog væsken ind (ca 3 dl). lav en smørbolle af melet og smørret og jævn væsken med den. Kog sovsen op og giv den et par minutter, mens der røres i den.
Hæld sovsen over fisken, sørg for at fisken er helt dækket.
Sæt fadet under grillen indtil overfladen er gylden.
------------------------------------
lyder til at være en lækker ret
hilsen
Hanne