|
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 15-10-06 17:47 |
|
Tror at jeg ville koge æblerne til grød og så fryse grøden.
Per
| |
|
Det bedste hvis man vil fryse æbler er:
skræl dem, fjern kernehuset, og frys dem almindeligt. (uden vand)
| |
| Kommentar Fra : BjarneD |
Dato : 15-10-06 17:56 |
|
Vi gør som troldenes skriver og det udvander jo ikke smagen og væde er der nok af i æblerne.
Velbekomme!
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 15-10-06 18:04 |
|
Æbler bliver misfarvede af at blive frosset i rå tilstand.
Kog dem til mos og frys dem i de portionsstørrelser du skal bruge.
Når du så vil lave grøden, tør du en portion og koger den op og laver grøden færdig med sukker o.s.v.
mvh dova
| |
| Kommentar Fra : BjarneD |
Dato : 15-10-06 18:07 |
| | |
|
Hej michaelmoeslund
Du skal skal skrælle æblerne og fjerne kernehuset derefter
giver du æblerne et opkog så de bliver blanceret men kun
lige et hurtigt opkog og frys dem bagefter, fordi æbler har
syre som gør at æbler hurtig bliver brune.
Hilsen Lone
| |
|
Tak for svaret BjarneD.
Det var lige det jeg havde brug for at få og vide...
Bare det ikke går ud over smagen, så kan de blive sart lysserøde for min skyld...
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|