Hej MMS
jeg ville servere denne broccolisalat:
2 pakker bacon i tern ca 300 gram.
2 buketter broccoli ,uden stilke.
1 dl. rosiner.
1 dl solsikkekerner (eller pinjekerner, ristes let på en tør pande)
1 stort hakket rødløg
Dressing
1 dl kraftig mayonaise eller Mirakel wip.
3/4 dl sukker.
1/2 tsk salt.
Bacon steges sprød og stilles i køleskabet.
Ingredienserne til dressingen røres sammen( det er vigtigt ikke at lave mere dressing end man skal bruge)
Broccolien deles i små buketter,rødløg,solsikkekerner og broccoli blandes.
Dressingen tilsættes og salaten blandes.
Stilles på køl mindst 3 timer. Bland baconterningerne i lige inden serveringen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Derefter ville jeg også servere store champignon der fyldes med smørreost med krydderier og hvidløg og bages i ovnen ved 180 grader i ca 15-20 minutter.
Saucen : kog panden du har stegt kyllingebrysterne af med 1 dl hvidvin -1 dl boulion- 1 spsk fint hakket løg-- 2 tsk tomatkonsentrat og 1 tsk dijonsennep.reduser med en 1/3 eller jævn saucen en lille smule. Smag til med salt og peber.
mvh mcloud