|
| Kogning af frosne bønner Fra : SeeThis | Vist : 9440 gange 20 point Dato : 29-09-06 20:04 |
|
Hej.
Jeg er total håbløs hvad madlavning angår. Selv de meste simple ting volder mig problemer.
Lige her og nu står jeg og skal koge nogle frosne bønner. På posen står: "De dybfrosne bønner kommes i en gryde med kogende vand og dampes i 4-6 min".
Men hvor meget vand skal der så i gryden?
"Gryde med kogende vand" lyder som en grydefuld vand, men "dampes" er jo ofte lig med at der kun skal lidt vand i. Jeg er forvirrret.
Har desværrre kun de 20 point. Håber der alligevel er nogen der vil hjælpe.
På forhånd tak.
| |
| Accepteret svar Fra : dova | Modtaget 30 point Dato : 29-09-06 20:13 |
|
Det skal bare lige være sådan, at bønnerne er dækket af vand.
Det skal ikke være sådan at vandet ikke spilkoger, men bare så det står og småbobler/småkoger.
Men du kan mærke med en spids gaffel når bønnerne har nok, de skal ikke være vildt hårde at stikke i.
Og husk at komme lidt salt i vandet.
mvh dova
| |
| Kommentar Fra : SeeThis |
Dato : 29-09-06 20:19 |
|
Hmm... der står at jeg først skal koge vandet. Og så putte bønnerne i.
| |
| Kommentar Fra : SeeThis |
Dato : 29-09-06 20:25 |
|
Så vand i gryden i den mængde jeg vurdere der skal til for at dække den ønskede portion bønner. Koge vandet. Bønner i. Og så lade det koge i den angivne tid.
Må være sådan.
Men skal man skrue ned efter de r kommet i?
| |
| Kommentar Fra : SeeThis |
Dato : 29-09-06 20:36 |
|
Nå, ja okay, det kan jeg vel nok fornemme når jeg når så langt.
Tak for hjælpen.
| |
| Godkendelse af svar Fra : SeeThis |
Dato : 29-09-06 20:36 |
| | |
|
Husk lige, at dine bønner efter endt kogning lige skal overbruses med koldt vand i et kort øjeblik, da de derved beholder den smukke grønne farve. Lader du dem bare stå i gryden efter at du har hældt kogevandet bort, da fortsætter kogeprosessen med overskudsvarmen i bønnerne og de bliver triste og slatne.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|