netper wrote:
> Jeg ville lige høre om der var nogen der havde mod på at oversætte
> denne opskrift for mig.
Naturligvis! Jeg har tilladt mig at afrunde de forskellige mål efter
omregningen.
500 gr mellemstore eller store rejer, kogte og finthakkede
4 dl flødeost
ca. 60 mililiter mayonnaise (hvilket vel må betyde en lille smule)
3/4 Spskf Worcestershire sauce
1 spskf Dijonsennep
1 spskf citronsaft
6 forårsløg, finthakkede
2 tskf finthakket, frisk persille
1/4 spskf hvidløgspulver
Salt og peber til tilsmagning
I en stor skål blandes flødeost, mayonnaise, Worcestershire sauce,
sennep og citronsaft, til blandingen er smidig.
Tilsæt de øvrige ingredienser og bland godt.
Dæk skåle til og sæt den i køleskabet i adskillige timer før severing på
kiks.
Mvh
Kevin Edelvang