|
| Kommentar Fra : Axelise |
Dato : 12-09-06 09:39 |
|
De er såmænd sikkert vaskede i klor inden de er skåret i både...
Ligesom gulerødder...de er også vaskede i klor.
| |
|
Som sagt er det kartoflens naturlige pletter.
Jeg er gået over til selv at lave mine egne kartoffelbåde. Jeg tager de pæneste kartofler, vasker dem grundigt. Skære dem i både, og læg dem på en bageplade med bagepapir på.
Pensler dem med rapsolie og krydder dem med salt og evt krydderier. Jeg bruger gerne pomfrit krydderi eller hvilken krydderi jeg nu lige har ved hånden.
Kartoflerne sætter jeg i en for varmet ovn ved 200 grader på næstøverste rille.
Man kan sætte flere plader i ovnen og så flytte dem op efterhånden som den øverste bliver færdig.
Kartoflerne får ca. 20-30 min, indtil de er brune i kanten ,og indholdet svulmer lidt op.
Mvh Cirkelinedk
| |
| Kommentar Fra : jeb3 |
Dato : 12-09-06 17:05 |
|
Men ellers laves de jo ved så høje temperaturer i ovnen, så der ikke er nogle bakterier, der overlever.
Prøv at lave rødbedestave og gulerodsstykker og læg ved.
Jeg hælde det hele i en pose med LIDT olie og paprika,ryster det godt, så olien fordeles. Så får du olienslækre egenskaber udnyttet uden at du har den fede frituresmag.
| |
|
Velbekomme, men du bør alligevel huske at lukke tråden.
| |
|
Som tidligere "professionel" kartoffelavler, må jeg bakke op om arne.jacobsens forklaring.
Det er muligt, at nogle mener, at han er "a pain in the you know what" - men derfor kan manden jo godt ha' ret
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 26-09-06 13:28 |
|
LOOOOOL
Så gjorde han det igen.
Det er fandme uhyggeligt
Men det har vel kostet en del private indlæg LOOOOL
Citat Den højeste pris opnår han nemlig for helt perfekte kartofler da disse jo kan sælges til de dyre restauranter |
LOL
På en restaurant er det jo ikke altid man ser det "dårlige" på en kartoffel, når den bliver serveret. Det har kokken sørget for at skære væk LOOOL
| |
|
3773 - Nu skal jeg da lige fortælle dig lidt om hvad det er at være syg:
Når DU starter med at besvare dette spørgsmål med:
Citat Kommentar
Fra : 3773
Dato : 12-09-06 09:29
--------------------------------------------------------------------------------
...eller var der nok noget der havde lagt sag an! |
så er det da et SUVERÆNT dårligt svar.
Når du så, EFTER at det rigtige svar er kommet, fortsætter med:
Citat Kommentar
Fra : 3773
Dato : 26-09-06 09:24
--------------------------------------------------------------------------------
....og du får 100 point ved mig, hvis du undlader at acceptere Arne's svar! |
beviser du da bare endnu mere HVEM der er syg. Stakkels lille syge 3773.
| |
|
ans - JEG ved godt hvor dygtig du er, men desværre også hvor Udygtig du er til mange ting.
At du ikke kan acceptere at mit svar var godt i denne tråd, beviser bare hvor SYG du er.:
Din kommentar:
Citat --------------------------------------------------------------------------------
LOOOOOL
Så gjorde han det igen.
Det er fandme uhyggeligt
Men det har vel kostet en del private indlæg LOOOOL
Citat
Den højeste pris opnår han nemlig for helt perfekte kartofler da disse jo kan sælges til de dyre restauranter
LOL
På en restaurant er det jo ikke altid man ser det "dårlige" på en kartoffel, når den bliver serveret. Det har kokken sørget for at skære væk LOOOL |
skal da ingenlunde stå uimodtalt:
Alt det første er KUN almindelig overbeskidning fra dig. Det er såvel jeg som andre Kandu'er efterhånden vant til. Pyt med det! Det er DYBT SYGT, men som sagt: det forventes af dig.
Det der er interessant i denne tråd er: Brudstykket:
"På en restaurant er det jo ikke altid man ser det "dårlige" på en kartoffel, når den bliver serveret. Det har kokken sørget for at skære væk LOOOL"
Det viser jo for ALLE der ved noget om moderne dansk køkken at DU lille ans, IKKE ved en skid om sagen: GU har kokken da ej skåret det væk???? I det moderne danske køkken SKRÆLLER man sgu ikke kartoflerne. Man ved nemlig at såvel smag som vitaminer sidder i SKRÆLLEN. (Og også noget udseende)
Hvor er du så henne din tåbelige lille dumme tøs???
| |
|
alicia13 - Undskyld, men jeg var nødt til at fortælle de 2 fjolser hvad de var og hvorfor, Kandu er jo trods alt et viden-delings-center.
Kan du ha' det
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|