|
| Kommentar Fra : Dumbo2 |
Dato : 01-09-06 09:45 |
|
Hej.
Denne bruger jeg selv og de bliver meget lækker. Den er fra hjerteforeningen.
Hilsen Dumbo2
Pølsehorn
20 stk.
6 dl lunkent vand
50 g gær
2 tsk salt
200 g grahamsmel
1 spsk rapsolie
ca. 750 g hvedemel
7 wienerpølser eller 20 miniwienerpølser (18 g pr. stk).
Opløs gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og hold lidt mel tilbage. Rør dejen sammen. Ælt dejen godt med resten af melet og lad den hæve tildækket 1/2 - 1 time. Slå dejen ned, ælt den godt igennem og del den i 20 stk. Skær wienerpølserne i tre lige store stykker eller brug miniwienerpølser.
Form dejstykkerne til boller rundt om pølsestykket. Efterhæver i ca. 30 min. Pensles evt. med sammenpisket æg. Bag dem midt i ovnen ved 220 grader i 15 – 20 min.
Energi pr. stk:
1000 kJ (230 kcal) fordelt på:
protein 13 %
kulhydrat 65 %
fedt 22 % (6 g)
Hvis du vil tabe dig, er din portion:
1 pølsehorn som mellemmåltid.
| |
|
Franskbrødsdej
Pølser
Sød fransk sennep til at smøre mellem pølse og dej.
Mååms
Hanne
| |
| Accepteret svar Fra : Mokof | Modtaget 50 point Dato : 01-09-06 10:48 |
|
Jeg bruger denne som er fra alletider kogebog http://www.dk-kogebogen.dk/kogebogen-kok.gif hvor den har fået karakteren 9,5 ud af 10 og der er 104 der har stemt
Ingredienser: 50 g gær
3 dl mælk
100 g olie
1 tsk salt
1 tsk sukker
500 g hvedemel
helst winerpølser 8stk
Gæren udrøres i lillefinger varmt mælk. tilsæt sukker, salt og olieog til sidst mel. Æltes godt, helst i 5-7 minutter, derfor er det godt med en køkkenmaskine. Hæver et lunt sted med et klæde over i ca 45 minutter.
Slå dejen ned og del den i 2. Rul hver klump ud til cirkler og del i 8 trekanter. Smør evt. ketchup eller sennep.
Skær pølserne midt over og rul en halv i hver. Lægges på en bageplade og efterhæver ca 20 minutter.
Bages i ca 15 minutter ved 200 grader C
| |
|
Adddr - bacon i hornet - synd for bacon'en
| |
|
Ja da, miritdk - bare ikke til mig
| |
|
Her er en hurtig og nem dej til dine pølsehorn.
50 g. gær
2 dl. vand
1 tsk salt
1 tsk sukker
2 spsk. olie
hvedemel- indtil dejen er "rigtig"
Når dejen er færdig laver du pølsehornene, sætter dem på en bageplade i 20 min. til hævning.
Derefter i ovenen i ca. 15-20 minutter..
dejen kan bruges til alletiders boller, flütes ( og krydder flütes)
Du kan komme rosiner i dejen, krydderier, kerner, ja... alt kan kommes deri, alt efter behov...
God og nem opskrift...
Hilsen Chrispigen
| |
|
Hov... ovnen skal stå på 200 grader...
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|