"Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> skrev i en
meddelelse
news:3dfccc1d$0$222$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "Hans Paulin" <niluap@tiscali.danmark> skrev i en
meddelelse
> news:atichd$c4p$2@dknews.tiscali.dk...
>
> >
> > ...har smadret min Kenwood kødhakker én gang på den
konto... ;-(
>
> Øv, det lyder træls. Så bliver det til en dyr rasp.
> Og ligefrem gå ud og købe en håndtrukket model... det er
måske i overkanten,
> hvis man ikke bruger usædvanlig meget rasp.
> Min holdt heldigvis til det.
>
> Hilsen Inger
>
>
>
Det er sgu ligemeget om det er en håndtrukken model, hvis vi
altså taler om kødhakker. Tørt brød er et udmærket
slibemiddel, der i denne forbindelse er eminent til at sløve
knivsættet, og med en elektrisk maskine kan jeg forestille
mig at knivsættet løber varmt.
Så er det billigere at købe noget rasp hos bageren.
mvh
Jørgen