|
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 25-11-02 23:56 |
|
hej Per
Der er væsentlig forskel på 500gram rejer og 250 gram rejer
mvh mcloud
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 26-11-02 00:00 |
|
hej mcloud
ja det er der, men jeg blev gjort opmærksom på at et pund ikke er 500 gram, men kun ca 450 g, og ved ½ pund giver det en forskel på 25 g. som er næsten ingenting
Per
| |
|
jeg vil så lige sige at forskellen på de pund er ret vigtig da der f.eks også er forskel så i bagning og der betyder det da egentligt ret meget om der kommer 25 g mere eller mindre mel i dejen så det med at det ikke betyder noget er da helt hen i vejret.
Dandelwatson
| |
| Accepteret svar Fra : dortedyg | Modtaget 100 point Dato : 26-11-02 09:57 |
|
Hej Per
Jeg synes bare at det var ærgeligt at det forkerte svar blev godtaget, hvis andre skulle undre sig over hvad deveined betyder =). Jeg synes din konklusion lyder bedre nu.
Og ja - 25 g. her og 25 g. der - det gør nok ikke den store forskel.
Du behøver ikke at godkende dette som svar - Det var ikke for pointenes skyld=). Opskriften ser ellers god ud btw!
/dortedyg
| |
| Godkendelse af svar Fra : netper |
Dato : 26-11-02 10:19 |
|
Hej dortedyg
Nej det er så ok men jeg syntes nu aligevel du skal have dem
Per
| |
| Kommentar Fra : IceCap |
Dato : 26-11-02 17:15 |
|
Ok, her er det så: Devein betyder oversat direkte (Iflg. mig) fjern endetarmen.... Den sorte streng på rejer er kort sagt deres tarmkanal og det er rejelort, der er i den! Trust me! I know! Det er som der skrevet står kun af æstetiske årsager, at små/medium rejer, de bliver siddende i, men i de store Kina/Black Tiger/Jumbo osv. rejer er det altså meget lort det drejer sig om, og det er ikke ligefrem vildt appetitligt.
Mht. pund, så drejer det sig her om Amerikanske pounds, som er præcis 454g.
God appetit er bedst uden lort i rejen!
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|