|
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 16-01-06 17:10 |
|
Du kunne lave en "fuglerede", som jeg en gang fik på en kinsisk restaurant.
Men jeg kan ikke huske hvad der lå i reden.
Fuglereden er lavet af kartoffel strimler, tror jeg nok.
| |
| Accepteret svar Fra : Klumme | Modtaget 60 point Dato : 16-01-06 17:11 |
|
En enkel måde.
Brun "fuglene" som du plejer. Tag dem op, og tilsæt saucen Conimex soya, hakket frisk eller syltet ingefær, koriander (helst frisk) og lidt chili. Jævn saucen så den er passsende og læg fuglene tilbage i saucen. Lad det hele småsnurre til kødet er mørt. Server med Basmati ris blandet med vilde.
| |
| Kommentar Fra : KathrineE |
Dato : 16-01-06 17:12 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 16-01-06 17:13 |
|
Eller server fuglene i Ems' fuglereder LOOL bare de ikke er af chokolade
| |
|
Du kan også gå ind i
http://www.dk-kogebogen.dk/
søg under opskrifter så er der bla. opdelt i lande.
Der er mange wokretter(under asien)minder om benløse fugle.men mange flere muligheder.Der er også wiskeysause som du har efterlyst tidligere,bare søg under opskrifter
god fornøjelse
eskild
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 16-01-06 17:16 |
|
Altså KathrineE
Man kan da lave alting om.... Benløse fugle kan da laves på grønlandsk, hvis man lige bruger sin fantasi og sin "mentale smagsevne"
| |
| Godkendelse af svar Fra : akrolle |
Dato : 17-01-06 09:14 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 17-01-06 10:26 |
|
Det var så lidt akrolle. Har du prøvet opslriften?
Glemte lige, at du nok skal tilsætte ½ - 1 hønsebouillonterning, da jeg ikke formoder du har noget fond at gøre godt med. Lidt tomatpure eller tomatpasta gør sig osse godt i saucen
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|