|
|
Jeg tror det er svensk pølseret, hvor kartoflerne er udskiftet med spagetti.
| |
| Kommentar Fra : Mille35 |
Dato : 08-11-05 14:21 |
|
Ja lige netop..
Men der var ikke flåede tomater i eller kød
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 08-11-05 14:25 |
|
Kog og pil kartoflerne og skær dem i skiver, pølserne skæres i tykke skiver, og brunes i fedtstoffet, tag dem op derefter. Kartoflerne brunes i det tilovers blevne fedtstof, og pølserne kommes igen i, tilsæt groftreven løg, mælk, krydderier og tomatpure (evt Ketchup) varm retten igennem under forsigtig omrøring.
Pynt med hakket persille.
fra dette link
http://www.gourmetguiden.dk/opskrifter/opskrift/166/
| |
| Kommentar Fra : Mille35 |
Dato : 08-11-05 14:32 |
| | |
|
Svits først løgene og put pølser i og svits dem med også. Heri pøses en masse ketchup og til sidst vendes den kogte spagetti i.
Såen har jeg fået den
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 08-11-05 14:51 |
|
Jeg tror det er pølser/løg i tomatsuppe/sovs med spaghetti, som tilbehør.
En nem måde at lave det på er at købe en pakke Knorr Tomatsuppe følg brugsanvisningen på pakken.
Svits nogle løg, så de bliver bløde, men ikke for stegte.
De bløde løg skal så i tomatsuppen sammen med pølser, som du evt. har skåret ud i skiver. Du kan også bruge hele coktailpølser.
Mens det simrer i gryden koger du spaghettien i en anden gryde.
Serveres sammen.
| |
|
Hvis jeg skulle lave den ret, som vi i fællesskab efterhånden har pejlet os ind på, ville jeg gøre som følger:
Svitse løg i fedtstof, svitse pølseskiver heri. Koge op med lidt mælk eller fløde (fløde bærer smagen fra løg og pølser bedst, fordi det indeholder mest fedt og det er fedtet, som bærer smagen, desværre) Kog spagettien og vend den i.
Så kan man jo selv hælde ketchup over ved bordet. En enkel ret som alle børn vil elske, fordi der er få ingredienser og det giver mindst smagsforvirring.
Velbekomme!
| |
|
Jeg laver en spaghettiret, som er enkel og mums:
Løg i skiver svitses
Pølser i skiver svitses
Pasta koges
Karry "brændes af" på panden
Løg, pølser og spaghetti vendes på panden med karry - smages til med karry.
Voila!
| |
| Accepteret svar Fra : akaup | Modtaget 50 point Dato : 08-11-05 19:43 |
|
Nu bliver jeg nok nødt til at komme med opskriften på Svensk Pølseret (Altså med pølser ) Taget fra kærestens "Bjerget Efterskole 87/98 Kogebog"!
Se:
www.andreaskaup.dk/ret.jpg
Der skulle være til 8 personer!
Mvh. Akaup.
| |
|
Vi fik stuvet makaroni med kogte pølser.
Det smagt sq oz godt!
| |
|
Jamen, hvornår skal vi spise.
| |
| Kommentar Fra : Disi |
Dato : 09-11-05 11:30 |
|
jeg fik den med de der tykke makaroni .. men har aldrig fået det siden..
Det kunne jo være man skulle forsøge sig at lave den igen
Tror ungerne ville elske det
| |
| Kommentar Fra : akaup |
Dato : 09-11-05 15:40 |
|
Kan også kun sige at det smager godt - dog lader jeg kæresten om at spise pølserne!
Mvh. Akaup.
| |
| Kommentar Fra : Mille35 |
Dato : 10-11-05 10:10 |
|
Vi fik stuvet makaroni med kogte pølser.
Hvorda lavede i det så ? det virker lidt klamt
jeg lavede retten i går.. den der med Karry.. Mums
Familien gik totalt amok... det bliver ikke sidste gang jeg laver det
| |
|
Du koger makaroni som anvist på posen.
Laver en mælkesovs af:
50 g margarine
2-3 spsk. mel
mælk måske en halv liter
salt
Smelt margarinen i en gryde. Tag gryden af varmen og rør melet i. Det skal have konsistens som meget lind dej. Sæt gryden tilbage på varmen. Pisk mælken i lidt efter lidt ind til du har en tyk hvid sovs. Kog under omrørring i et min. ellers kommer sovsen til at smage af mel. Smag til med salt.
Sovsen og den kogte makerone blandes.
Velbekomme....det er en rigtig 60'er ret
| |
| Godkendelse af svar Fra : Mille35 |
Dato : 11-11-05 11:59 |
| | |
| Kommentar Fra : akaup |
Dato : 11-11-05 14:16 |
|
Velbekomme
Tror squ næsten jeg vil lave det i aften Det smager jo godt - det skidt :->
Mvh. Akaup.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|