|
| tillykke til balcanard............. Fra : miritdk | Vist : 818 gange 100 point Dato : 01-10-05 14:07 |
| | |
| Kommentar Fra : Toupie |
Dato : 01-10-05 14:15 |
| | |
| Kommentar Fra : jakjoe |
Dato : 01-10-05 14:20 |
| | |
| Kommentar Fra : Toupie |
Dato : 01-10-05 14:24 |
| | |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 01-10-05 14:32 |
| | |
|
til balcanard (and?)
til lykke med den hemmelige gave.
skal man dreje til højre nede ved brugsen og kan jeg nå at få vendt særken før festen begynder?
| |
| Kommentar Fra : sverola |
Dato : 01-10-05 16:09 |
|
Hrmm Hrmmmmmm det med at komme fra alle danmarks hjørner er jo bare såfremt jeg her fra Norge ikke også kommer og slubrer kaffe Tillykke med præmien
sverola
| |
| Kommentar Fra : molokyle |
Dato : 01-10-05 22:16 |
| | |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 01-10-05 22:19 |
| | |
| Kommentar Fra : Balcanard |
Dato : 02-10-05 01:21 |
| | |
| Kommentar Fra : Balcanard |
Dato : 02-10-05 11:26 |
|
Hej Mirit, så kan du godt finde forklædet:
Vandbakkelser: 2 dl vand, 100 g mel, 100 g bagemarg. & 3 æg. I en gryde bringes vand og margarine i kog, mel tilsættes, og det røres godt sammen. Gryden tages af, og æg røres i ét ad gangen. Dejen sættes på bageplade (på bagepapir) med 1 spsk. Bages i forvarmet ovn v/225 gr. i 20 minutter midt i. Åbn IKKE ovndøren undervejs.
Fyld efter temperament: gele, fløde, creme, frugt ELLER rejesalat, hønseditto o.lign. Smager også godt med en Garlic cremeost.
Hvis det er til den søde tand, kan der drysses lidt flormelis ovenpå.
Velbekomme !
| |
|
Balcanard!
Jeg drikker desværre ikke kaffe - nok derfor, jeg kom lidt skævt ud af hullet med månedens vinder...
Og jakjoe!
Hanne
| |
|
Ja, det vil være dejligt! Jeg så da bare te...
| |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 03-10-05 09:29 |
|
Hahaha - tror jeg nu ikke - jeg er en klovn til at bage - det er ganske få ting der bliver bagt her - men har savnet en let opskrift til vandbakkelser........ og du glemte at fortælle hvor meget man skal bruge af hvert - så de melklumper jeg foreløbig kan tænke mig til - øhhh ??? - ikke godt
mon jeg kan lokke dig til at fortælle mig det ????
Hmm - har en gammel kogebog fra ruder konges tid - der ser det temmelig langsommeligt ud
og - grunden til jeg efterlyser den er at bla jegselv og andre med sukkersyge osv - kan bruge netop dem til at indbage meget andet end kageindhold
| |
| Kommentar Fra : Balcanard |
Dato : 03-10-05 10:08 |
|
Jamen, hvad mener du med, hvor meget du skal bruge ????
I går 11:26 sendte jeg opskrift, eller er den måske faldet ud. Den gentages meget gerne.
| |
| Kommentar Fra : Balcanard |
Dato : 03-10-05 10:22 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|