Hej gourme'er
Vi var engang til et bryllup, hvor vi fik serveret mad fra 'Kokken og Jomfruen' - det var dette kendte 'tagselvbord' - buffet med mange ting.
Vi har aldrig selv brugt 'Jomfrukokken' derfor har jeg ikke haft mulighed for at 'nærstudere' tingene, det ser så dumt ud at pille alt fra hinanden, når man er gæst
Som tilbehør var der flere ting at vælge imellem, bl.a. nogle kartofler som var sindssygt gode.
Kartoflerne var ovnsstegte, uskrællede, halveret og blev serveret med nogle krydderier på skærefladen.
Et af krydderierne smagte en smule lakridsagtig, det er nok dette krydderi jeg efterlyser?
Jeg har forsøgt med anis men det var tilsyneladende ikke dette
Er der nogen af Jer der kan hjælpe?
Hvis nogen evt. kender hele krydderiblandingen der er brugt, vil jeg blive endnu mere glad
Knus til alle fra vil.du/Dorthe.