|
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 17-09-05 10:42 |
| | |
| Kommentar Fra : molokyle |
Dato : 17-09-05 10:57 |
|
Nogen der sagde grisehaler ? Denne pragtfulde spise der går så godt i spænd med gule ærter og rigelige mængder sennep ? ..og skylles ned med øl og snaps ?
Får jeg så også påængår nu ?
</MOLOKYLE>
| |
|
Vil lige sparke en fodnote ind her!
Helt ærligt! ..Jeg troede at grisehaler var noget man spiste i gamle dage, fordi man ikke havde råd til andet..
Grisens hale burde ved lov kuperes ved fødslen, så vi får stoppet dette vanvid
| |
| Kommentar Fra : maj_britt |
Dato : 17-09-05 11:27 |
|
Jeg er MÅLLØS.
Tænk at forkaste så god en spise som grisehaler, og for hvad, creamy? Sikkert en eller anden pappizza fyldt med kedelige svampe, halvdumme spegepølsestykker og en ost, der både lugter og løber.
Næ, du, en LÆKKER hale, lang og tyk, spækket med godt kød, der skal suttes væk og en dejlig fedtbræmme, der smager vildt godt, både varm og kold. Servere med en grydefuld brunkål, MUMS siger jeg bare.
For filen, nu bliver jeg sulten og ungerne har bestilt en halvdød lasagne i aften, ævs, og jeg kan ikke komme til min slagter på en lørdag, mere ævs.
| |
| Kommentar Fra : Fijala |
Dato : 17-09-05 11:40 |
|
Grisehaler og grisetæer. Hvor er det længe siden jeg har fået begge dele. Hvor kan i nænne det, at begynde og nævne det her på Kandu.
Jeg skal vist også til slagteren.
Og guleærter - åhhh hvilken fryd.
Var det noget med brunkål
| |
| Kommentar Fra : maj_britt |
Dato : 17-09-05 11:49 |
|
Nu vi er ved mad, så hjerter i flødesovs, kartoffelmos og ribsgele. Skal de hjerter nu fyldes med persille eller svedsker? Det er jo altid mit store problem.
Creamy, lækkert, billigt og sundt. Og oz for unge mennesker.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 17-09-05 11:55 |
| | |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 17-09-05 12:37 |
|
Majbritt
Hjerter i flødesovs med ribsgele, der skal ikke persille, men svesker til
Hvis der er persille i hjerterne, skal du servere grøntsager til.
mvh dova
| |
| Kommentar Fra : maj_britt |
Dato : 17-09-05 12:48 |
|
Ej, da ikke grøntsager til hjerter, det har vi aldrig brugt.
Min far kom persille i, og så en god flødesovs, og hvad fatter gør, det er jo det rigtige.
| |
| Kommentar Fra : vil.du |
Dato : 17-09-05 12:52 |
|
Da det er mig SÅ meget imod at gå ind i en HALEtråd (hvor jeg, kan jeg se, oven i købet er blandt mindretallet) - vil jeg undlade at kommentere her (jeg har vist også kommenteret rigeligt på dén halehistorie).
.o0..(BABYhaler?? UF UF UF UF....)
HALEløse knus til alle
| |
| Kommentar Fra : molokyle |
Dato : 17-09-05 13:21 |
| | |
| Kommentar Fra : maj_britt |
Dato : 17-09-05 13:57 |
|
Ej, Molo, den kendte jeg ikke.
Du, den der opskrift med hestepølser, det var måske noget til næste tag-selv bord i SFOen, og så naturligvis opskriften printet ud og lagt ved siden af. Måske pikant garneret med et billede af en øndig pony
Så kan jeg måske slippe for de kedelige kom-og-vær-social sammenkomster.
BTW, hestebøf er sq godt.
| |
| Kommentar Fra : Seipe |
Dato : 17-09-05 14:58 |
|
Retter som:
Panamakanin
Marstallerkronhjort og
Erotik i urtehaven
Erder mon nogen der kender dem?
seipe
| |
| Kommentar Fra : molokyle |
Dato : 17-09-05 15:15 |
| | |
|
Jeg startede med at savle over gule ærter og brunkål og hjerte i flødesovs - men SÅ gik det over!
Hjerter skal fyldes med svedsker - smager himmelsk i flødesovsen.
Brunkål skal koges på stribet flæsk og spises med groft rugbrød og flæsket skal være koldt.
Grisehaler- og tæer - adddr...
Hanne
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 17-09-05 15:31 |
|
Jaja
Her er der gang i hvidkålssuppen, med skank,flæsk m.m.......og en gryde med 5 store fede grisehaler (de havde ikke flere i dag i butikken).... MUMS, kan næsten ikke vente til det er færdigt
mvh dova
| |
| Kommentar Fra : maj_britt |
Dato : 17-09-05 15:43 |
|
Dova for hulen da, du kan IKKE være det bekendt, 5 STORE FEDE haler?
Suk, jeg må vente til på mandag.
Åh ja, Hanne, det kolde soflæsk, det er simpelthen mums, men jeg kan nu oz lide det varmt, uhhhhhhh, blæverflæsk.
Jeg GLÆDER mig til mandag
| |
| Kommentar Fra : molokyle |
Dato : 17-09-05 15:48 |
|
Jaøehh.... det er altså ikke de stegte sild der er nyfangede. Dén må jeg selv klare, men sildene er sgu friske ...en af dem sprællede stadig, hvilket iøvrigt er sjældent, da sild dør næsten øjeblikligt, når de trækkes op af bølgen blå
For resten af sildenes vedkommende var Rigor Mortis indtrådt.
</MOLOKYLE>
| |
| Kommentar Fra : maj_britt |
Dato : 17-09-05 15:59 |
|
NU holder i altså op, miritdk skal have hjerter, dova skal mæske sig med grisehaler og molo skal smovse i sild.
Og jeg skal bare have et par kedelige svinekoteletter, jeg går op og lægger mig.
Lukker sq den her tråd, inden jeg bliver for depri.
Velbekomme til alle.
| |
| Kommentar Fra : natmaden |
Dato : 17-09-05 15:59 |
|
5 Grisehaler , så kan jeg regne ud at du skal spise alene Dova,
Hvad tid skal man så komme Dova ?
Heldige mig , havde lige 3 nøgleben og 3 haler på frys. hvidkålen blev snittet for en time siden.
I morgen står den så på brunkålsrester med stegt medister og en god kraftig honningsennep.
Hæ Creamy, husk haler og ben smager bedst når det fedter op til øreflipperne,
og gaflen er kun til kålen.
| |
| Godkendelse af svar Fra : maj_britt |
Dato : 17-09-05 16:00 |
| | |
| Kommentar Fra : maj_britt |
Dato : 17-09-05 17:52 |
|
Der må grines, fordi lige før kandu gik ned, der sendte flabede dova mig sq et billede af de 5 grisehaler.
Jeg kunne næsten indsnuse duften af dem.
Natmad, hold så OP.
For søren da, gode nøgleben, brun fed sovs, kartofler og tyttebærgele.
Nu vil jeg spise mine kedelige koteletter.
| |
| Kommentar Fra : natmaden |
Dato : 20-09-05 22:38 |
|
wow ! Har lige fået mailen om denne tråd.
maj_britt havde da meg gælde inviteret, med nu er det jo for sent [åd-det-hele-selv-smiley]
Du kan gi' kandu skylden
tyttebærgelen manglede, men sovsen var ballanceret med solbær. og det ikk' så ringe enda !
| |
| Kommentar Fra : vil.du |
Dato : 20-09-05 23:01 |
|
Hmmm og al det MADsnak, BARE fordi jeg kofte hvidkålssuppe i fredags
Jeg kan da liiiige tilføje....vi spiste det sidste i går, nød det altså i fire dage og, som I ved - det blev bedre og bedre. Jeg vil da også lige tilføje at..jeg blev pludselig ræd for at vi ikke kunne nå at spise den enorme tønde hvidkålssuppe og derfor ringede jeg til nogle venner og spurgte om de ville dele glæden med os - bragte en pæn gryde derover og mums - de har spist det i to dage
Kom så ikke og sig at dét at koge hvidkålssuppe en hel halv dag, er åndsvagt (det synes nogen).
Næhh...det er en nydelse - af de store - for mange
Hermed ryger fluebenet awayski
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|