|
| Kommentar Fra : vil.du |
Dato : 17-09-05 01:46 |
|
.o0..(jeg synes jeg fortjener MINDST 100 points...ehm...bare for at SE på at I skrev om de haler )
Kan I ha' en dejlig weekend, selvom det nu er blevet lidt køligere (lige noget for MIG).
Knus til ALLE (osse grisehalspiserne (bvadr))
| |
|
Sludder Reset og vil.du - Ordentligt tilberedt er såvel grisehaler som grisetæer en vidunderlig spise. Det er bare ordene I får i jeres GALE hals. Den bedste Grise-sylte tilberedes iøvrigt af et helt Grisehoved m.m. Men folk der tror at mælk kommer fra en maskine på et mejeri, har jo ingen forbindelse til hvad et dyr er og hvad det kan og bør bruges til.
Dova og maj_britt -> Selvf. har I da ret, men I kunne nu godt have nævnt Svampene, de er både gratis og næringsrige.
M.v.h. Arne
| |
|
dova -
Jeg spiser stort set ALT - men må dog indrømme at jeg ikke synes specielt godt om de der haler - derimod går jeg meget stærkt ind for hjemmelavet sylte, der kan halerne evt. bruges sammen med tæer og kranie
UHMMMMM
....... her kommer den hjemmelavede sennep og lidt rødbeder virkelig til sin ret
mvh
<\\Benny
| |
| Kommentar Fra : vil.du |
Dato : 17-09-05 02:58 |
|
Jeg har lavet uanede mængder af sylte, men jeg kommer sørme hverken haler (der er ikke andet end fedt) eller nyrer eller andre mærkelige ting i.
Jeg bruger hovedet (!!) (da man ikke må fryse det alt for længe, bruger jeg kun det halve) - og så bruger jeg der udover en masse magert kød.
Men nøøøj hvor er det længe siden jeg har lavet sylte, måske julen i år skal stå i syltens tegn
Knus til alle
Forresten Benny> KRANIET??
| |
| Godkendelse af svar Fra : maj_britt |
Dato : 17-09-05 09:00 |
|
Tak for svaret dova.
Længe leve grisehaler.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|