Hej Per,
Roti Canai er en slags Indonesisk brød/pandekage bagt med ris og evt. æg... ifølge denne side... -->
http://users.cybercity.dk/~nmb3879/parl2.html
jeg har prøvet at oversætte lidt og ændret lidt...
3/ form dejen til kugler som du pensler med margarine... dæk dejkuglerne til (evt. vha. et viskestykke) og lad det stå i ca. 5 timer eller natten over...
4 Pres forsigtigt dejen med håndfladen for at strække den...hold fast på dejen og træk let i den for at strække den...gentag dette ca. 8 gange.
5/ når du tilsidst har en tynd dejplade... folder du den eller ruller den sammen til en klump... (måske som en forårsrulle)
6/ Lad dejen stå i 10 minutter. Steg den så på begge sider over en middel varme indtil den er gyldenbrun...
7/ server Roti Canai med karry (server pandekagen med Karry til)
ellers så prøv at sammenlign den med en af dine opskrifter til at lave pandekager... -->
http://www.dk-kogebogen.dk/katagorier.php?dyrdel=1328
et lille tip når du ska' oversætte de udenlandske opskrifter er evt. at sammenligne med tilsvarende opskrifter på dansk med en nogenlunde tilsvarende fremgangsmåde... og hvis et ord ikke ser ud til at gi' mening så prøv at finde et synonym til det...
mvh.
Strarup