|
|
IPM -> Vil du vide meget mere om svampe, kan jeg anbefale dig at besøge vores hjemmeside: www.svampe.com
På denne kan du finde link til sider hvor der gives et væld af gode og velafprøvede svampeopskrifter.
| |
|
P.S.: Jeg har også søgt på Kantarelsuppe, og der findes opskrifter. Men jeg mener stadig at kantareller er aldeles uegnede til enhver form for kogning. Smider man dem f.eks. i en sammenkogt ret, giver de smag men er næsten umulige at fortære. Arne
| |
| Kommentar Fra : IPM |
Dato : 11-08-05 16:53 |
|
Hej Arne
Jeg kan bare huske fra min barndom at der fik vi tit Kantarelsuppe det var også mit ønske til min komfimation
Kantarelsuppe
Flæskesteg
Is
Nu er der jo tilbud på dem i Føtex til 20kr for 500gr så det kunne være at man skulle prøve forskellige retter nu når de er så billige.
Jeg kikker lige på siden www.svampe.com og ser om jeg kan få nogle gode ider
IPM
| |
|
IPM -> Det er jo ofte sådan at det man husker fra sin barndom, står i et ganske særligt skær.
Men Kantareller for 40 kr. pr. Kg. er godt nok billigt. Når mine kokkevenner køber Kantareller er prisen som regel over 100 kr. pr. Kg.
Kantareller er giftige i rå tilstand og kan ikke anbefales for folk der har den mindste smule problemer med maven. De ER meget tungt/svært fordøjelige. De kan tilsætte en vidunderlig smag til enhver ret, men bør fiskes op bagefter. i kogt tilstand har de mere konsistens af viskelæder end af mad. Flere af mine venner i Svampeforeningen er i øvrigt blevet allergiske overfor Kantareller efter at have spist dem i store mængder. Så på trods af sin velsmag og pris ER den altså ikke helt uproblematisk.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 11-08-05 17:14 |
|
Skulle deres "barske struktur" og deres ufordøjelighed mindskes eller forsvinde fordi de bliver stuvet eller brugt som garniture i stedet for i en suppe???? LOOOOL
Hold kæft en gang AJ ÆVL ....... fra en selvudnævnt "ekspert". Ekspert og min bare røv LOOOOOL Men point skal du såmænd nok få, og det er jo det eneste der tæller for dig. Svarets lødighed er dig fuldstændig fløjtende ligegyldigt. IDIOT
| |
|
Klumme -> JA. Men det ved du jo HELLER intet om. Narrehat der igen kommer ind i en tråd og Spammer.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 11-08-05 17:23 |
|
Kantarellers "barske struktur" og ufordøjelighed mindskes eller forsvinder fordi de bliver stuvet eller brugt som garniture i stedet for i en suppe?? Godaw do. IDIOT
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 11-08-05 17:30 |
|
I øvrigt bad IPM om en opskrift på Kantarelsuppe.
Var det en opskrift du leverede?? Nææ..... det var den sædvanlige bedrevidende pose med uopfordret klogskiderævl for at score point IDIOT
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 11-08-05 17:38 |
|
Dit problem er blot lillearne, at du ikke ved hvad tungt fordøjelig betyder. At noget er tungt fordøjeligt betyder at tarmen og maven har svært ved at nedbryde emnet, men du tænker med dine paradontosetænder på tyggefunktionen når du ævler om at fordøje.
Det er rigtigt at de bliver seje ved kogning, men kan du ikke tygge dem, så kan du da blende dem og lave dig en cooktail Amarone/Kantareller 1:1 - Det er nok osse på tide at du skifter fluesvampen ud med eksempelvis Kantareller LOOOOOL. IDIOT
| |
| Kommentar Fra : IPM |
Dato : 11-08-05 17:40 |
|
Nordsted1
Det eneste jeg kan huske helt klart er at der kom sherry i og at suppen var cremet.
Og at kantarellerne var lige så seje som tyggegummi
IPM
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 11-08-05 17:56 |
| | |
| Kommentar Fra : IPM |
Dato : 11-08-05 18:13 |
|
Tak alle sammen for jeres svar, nu prøver jeg og ser hvad jeg kan få ud af det.
Creamygirl du får også lige 200 point for dine link
IPM
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 11-08-05 18:24 |
|
IPM......Held og lykke med din eksperimenter. Kantarelsuppe smager himmelsk. Men sjovt du alligevel gav point til AJ, der ikke kom med en eneste opskrift, som var det du søgte. Den har han lavet tusindvis af gange og står bagefter og banker på sin tuberkoløse brystkasse mens han hvæser.... HVOR ER JEG GO LOOOOOL
Fint af dig, at du belønner Creamygirl som beviseligt gjorde en indsats for at opfylde hvad du søgte....
Klumme
| |
|
Det var så lidt. Fandt du noget brugbart på vores hjemmeside?
Jeg bemærker at du husker de kogte Kantareller som tyggegummi, jeg sagde vist viskelæder. Men i hvert fald er vi enige om at man ikke skal koge Kantareller.
| |
|
Hej igen IPM. Lige en lille opfølgning. Jeg plejer ikke at købe svampe, men der var i sidste uge nogle dåser med Kinesiske Kantareller for kun 7 kr. pr. dåse i Netto. Jeg købte et par stykker. Jeg har idag åbnet en af dem og hældt indholdet ud i en si for at dræne det. Det viser sig faktisk at de både smager og dufter af kantarel. Jeg har lige spist en direkte fra dåsen og konsistensen er fin. De kan faktisk spises også uden den alm. sejhed. Jeg har lige lavet 1 liter Svampesuppe på Skovsvampe og lieret den med piskefløde. Sådan en dåse kantareller er super at tilsætte.
Næste gang disse Dåse-kantareller udbydes til en billig penge, hopper jeg squ på igen. De kan jo holde sig evigt og er som sagt slet ikke så ubrugelige. Hilsen Arne
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|