|
| Kommentar Fra : hbirk |
Dato : 02-08-05 15:48 |
|
Bag en marengsbund i bradepande, læg et godt lag pisket jordbærfløde (fåes i velassorterede forretninger) - pynt med frugt i massevis (nu er jordbærsæsonen desværre overstået)
Det smager himmelsk!
| |
| Kommentar Fra : alimak |
Dato : 02-08-05 16:02 |
|
Hjæmmelavet Karamelbudding bliver alle gester glad for.
alimak
| |
| Kommentar Fra : ub40nr1 |
Dato : 02-08-05 16:18 |
|
Jordbær der er dyppet halvt i chokolade, mums det er godt.
Eller citronfromage med flødeskum.
| |
| Accepteret svar Fra : Camillasmoster | Modtaget 110 point Dato : 02-08-05 16:21 |
|
Jeg har en opskrift på alletiders chokoladekage, som kaldes Truntes Vulkankage...
Med rigtig chokolade, smør og nødder, uha
Den kan jeg sende til dig, hvis du vil.
Hertil hindbærsauce (puréret hindbær) på tallerken, Trunte ovenpå, og til sidst en-to kugle/r vanillesoftice.
Pynt med f.eks. karambolefrugt (gul, som ligner en stjerne, når den er skåret i skiver.
Al slags eksotisk frugt er flot som pynt!
Og så er der også lidt sundt, hmm
Hanne
| |
|
Truntes Vulkankage
100 g nødder (kan evt. ristes og bruges til pynt i stedet for)
175 g smeltet chokolade
175 g smeltet smør
2 dl sukker
3 æg
1 dl mel blandes
2½ tsk. pulverkaffe
Smør og sukker piskes med 3 æggeblommer.
Tilsæt chokolade+ mel + kaffe
Hviderne piskes og vendes i.
Bages i springform (smurt og drysset med mel) i 35 – 40 min. ved 200 grader, læg evt. folie over, så kagen ikke bliver for mørk i skorpen.
Tænkte, at jeg jo ligeså godt kan bringe den.
Mååms!
| |
| Kommentar Fra : nanahund |
Dato : 02-08-05 16:29 |
|
sveskegrød med knuste makroner og flødeskum. lægges sammen lige før servering og tager kun få minutter.
Mvh Nanahund.
| |
|
undskyld nordsted1, frugtsalat smager bare noget så mums, MEN det tager en huuuulens tid at snitte, skære, fjerne småsten (druer) osv.
det er vist ikke lige det, der er brug for her til 12-14 personer.
sæt evt. en slags komposter af forskellige frugter, fuglereder af marengs, creme, flødeskum, råcreme osv. så kan folk selv bygge deres yndlings.. og marengsene eller makronerne forbliver sprøde. her i huset er det måden at bygge en æblekage på. det skaber samtidig en vis munterhed - nååå, du kan nok bedst li'.....
god appetit.
...aase
| |
|
Prøv at kigge i mine tips - nr. 15 og 16:
Hof(te)dessert og fedtfattig kvarkkage (som smager, som fedtrig) - den findes fedtrig i Karolines.
| |
|
hoftedessert - ja hanne du kan bare det der med smilebåndene
| |
| Kommentar Fra : qfha |
Dato : 02-08-05 20:14 |
| | |
|
Tak Aase
Ja, trifli - hvad med rarbarber trifli? uhhmm
| |
|
Hvis du har en food professor, er det vupti.
Du kan også vælge den nemme : frossen frugt
| |
|
Hvis du har en food professor, er det vupti.
Du kan også vælge den nemme : frossen frugt
Frugten kan du lave i forvejen.
| |
|
Hvis du har en food professor, er det vupti.
Du kan også vælge den nemme : frossen frugt
Frugten kan du forberede i forvejen.
| |
|
hu hej, hvor det går
| |
|
Nej, den er bare for langsom!
| |
|
Jeps!
| |
| Godkendelse af svar Fra : Mallie |
Dato : 05-08-05 12:42 |
|
Tak for svaret Camillasmoster.
Det lyder lækkert, det tror jeg at jeg vil prøve.
| |
|
Velbekomme Mallie
Uhm, jeg bliver da vist liiige lækkersulten
God fornøjelse i morgen!
Hanne
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|